Mint ahogyan arról tegnap a LikeNews is beszámolt Curtis nem jelent meg a Sztárban Sztár élő showjában, ezzel pedig számára véget ért a verseny. Sokáig nem lehetett tudni, mi is történt vele, bár a közösségi oldalakon többeket is lájkolt, de egészen eddig nem adott konkrét életjelet magáról. Most viszont végre megtörte a csendet.

Az utolsó pillanatig várták

A szervezők, Tilla, a versenytársak és a zsűri is az utolsó pillanatig várták, hogy a rapper megérkezzen a studióba, ám ez nem történt meg így Tillának kellett megtennie a drámai bejelenetést: Curtis számára véget ért a verseny.

Posztolt a közösségi oldalán

Persze a rajongók azonnal elkezdtek utánajárni mi is történhetett Curtissel, aki a műsor előtt néhány órával még közzétett egy fotót a közösségi oldalán. Az aggódó rajongók persze ellepték a kommentszekciót és bár volt, aki azonnal támadásba lendült, többen is aggodalmukat fejezték ki és szeretnék tudni valójában mi is történt az énekessel.

Utolsó posztja a kisfiáról szól

Mai utolsó posztja kisfiáról szólt, nemrég rakta ki a képet ezzel a szöveggel: “Kisfiam…bármi is lesz ebben az életben , anyukádnál és nálam soha senki nem fog jobban szeretni!”

Múlt héten Zoránt énekelt

Curtis a múlt héten elhunyt édesapja emléke miatt Zorán Kell ott fent egy ország című dalt énekelte, végig a könnyeivel küszködött, a nézőket és a zsűrit is teljesen meghatotta a produkció.

Senki nem tud semmit

Egyelőre senki nem tudja, mi is történhetett a rapperrel, a TV2 egészen az élő show kezdetéig várta, hogy megérkezzen, minden lehetőséget megkapott arra, hogy folytassa a versenyt, ám Attila nem érkezett meg a stúdióba, ezzel pedig számára biztosan véget ért a verseny.

Így érinti ez a többi versenyzőt

Ez pedig a többi versenyzőre nézve azt jelenti, hogy ők automatikusan bekerültek a döntőben, tehát kvázi a mai verseny Tóth Andi, Vastag Csaba és Szabó Ádám számára tét nélküli.

Volt azért tétje az estének

Ennek ellenére Tilla arra kérte mind a zsűrit, mind a nézőket, hogy szavazzank és megfelelően pontozzanak, ugyanis, aki ma este az élen végez, az valamiféle előnnyel fog nekimenni majd a jövő heti döntőnek. “Curtis, szeretünk” – üzente végül Tilla a zenésznek. Ezt az előnyt egyébként az este végén Szabó Ádám kapta meg.

Majkánál is keresték

Majka nemrégiben, valószínűleg mindenszentek alkalmából osztott meg egy gyertyás fotót, a poszt alatt kommentben azonban több rajongó is Curtis miatt aggódik. “Ugye nincs baj?? Hol van a barátod?” – írják többen is.

Most életjelet adott magáról

A rapper az Instagramon kedvelte Tóth Andi fotóját, amin ráadásul a Sztárban Sztárban viselt jelmezét mutatta be, illetve Berki Krisztián egyik vasárnapi posztjára is reagált már a show elindulását követően. Igaz ez még mindig rendkívül kevés információ, de legalább annyi biztos, hogy Curtis telefonközelben van.

Végre megszólalt

Curtis néhány perccel ezelőtt Instagram oldalán tett közzé egy posztot, amiben bevallotta, miért nem volt képes tegnap részt venni a műsorban: „Sziasztok. Sajnos a tegnapi nap így alakult…Vasárnap volt!Mindenszentek…édesapám hiánya feldolgozhatatlan mèg ennyi év távlatából is. Egyszerűen képtelen voltam elindulni és szórakoztatni…
Tudom egy előadónak “szuperhősnek” kell lennie ,én nem vagyok az! Ember vagyok !!!
” – írta bejegyzésében a rapper, majd azzal zárta a sorait, hogy kéri a sajtó képviselőit, ne keressék a témával kapcsolatban.

Kiemelt kép: Curtis