A LikeNews is megírta, hogy Mádai Vivien bejelentette, hogy válik gyermeke édesapjától.

Meghatározó szakasz

„Életem egy meghatározó szakasza most véget ért. Nem volt könnyű meghozni ezt a döntést, de mostantól külön utakon folytatjuk tovább. Tesszük mindezt a legnagyobb barátságban és békességben, közös gyermekünk érdekében, aki mindkettőnk számára a legfontosabb. A magánéletemmel kapcsolatban többet nem szeretnék megosztani, kérjük a sajtó képviselőit, hogy döntésünket tartsák tiszteletben” – nyilatkozta múlthéten Mádai Vivien a tenyek.hu-nak.  A Likenews legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

2014-ben házasodtak össze

Mádai Vivien 2011-es házassága mindössze 8 hónap után véget ért, ezt követően talált rá az új szerelem, Zoltánnal pedig 2014-ben kötötték össze az életüket, egy közös gyermekük is született, Zénó.

Kevés idejük jutott egymásra

Vivienék 2016-ban azt nyilatkozták, hogy amióta megszületett a kisfiuk, azóta jóval kevesebb idejük jut egymásra. Vivien akkor azt mondta, sokszor hullafáradtnak érzi magát az éjszakázástól. Azóta öt év telt el.

Látványosan lefogyott

Kiderült, hogy a csinos műsorvezető több mint 10 kilótól szabadult meg, aminek oka lehet a lelki problémák is, miután házassága válságba került.

„Vivien sokat küzdött súlyproblémákkal, éppen amikor a képernyőre került, mert nehezen dolgozta fel az ismertséget és szorongott tőle. Évekbe telt, mire elérte azt a formáját, amivel hellyel-közzel elégedett lett. A nők hajlamosak mindig valamilyen hibát találni a testükön, és ő is az a típus, aki sokat foglalkozik a külsejével. Látványosan lefogyott az utóbbi időben, ami nem﷯csak a rendszeres edzéseknek volt köszönhető, de ezt csak nagyon kevesen tudták, hiszen Vivien mindig ügyel arra, hogy kifele azt mutassa, minden rendben van” – mondta Vivien egy közeli ismerőse a Blikknek.

Sokat sportol

Az informátor a lapnak elmondta, hogy a műsorvezető rendszeresen jógázik, fut, edz, nyáron pedig a szörfözést részesíti előnyben.

Érdekli a kinézete

„Nincs most könnyű helyzetben, így talán ez most egyfajta terápia is a számára, hogy tökéletesítse az alakját. Egy olyan edzésformát is kipróbált nemrég egy fővárosi alakformáló stúdióban, ami kifejezetten a kerek fenék elérését tűzte ki célul. Ilyen módszert tényleg csak azok találnak meg, akik a kelleténél többet foglalkoznak a kinézetükkel. Egy nő mindig élvezi, ha csinos, az vesse rá az első követ, aki nem így van ezzel, ő is próbálja kihozni magából a maximumot” -folytatta az ismerős a lapnak.

A szülés után nem volt elégedett

Vivi kisfia születése után egy blogbejegyzésben osztotta meg, hogy nem elégedett az alakjával, de akkor is dolgozott rajta, hogy visszanyerje a régi formáját.

Szabó Zsófi is válik

Nem Vivi az egyetlen tévés, aki nemrégiben jelentette be, hogy válik. Szabó Zsófi és férje Kiss Zsolt szintén külön utakon folytatják, de kisfiúkat Mendelt továbbra is együtt nevelik.

 A Likenews legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: Mádai Vivien, TV2