Fésűs Nelly az Instagramon egy rajongói kérdésre válaszolva árulta el, hogy befogja-e oltatni magát a koronavírus elleni védőoltással. Nelly tavaly ősszel átesett a betegségen.

A TV2-n láthatják a nézők

A színésznőt újabban a nézők a TV2 új sorozatában a Doktor Balatonban láthatják.

Beoltatja magát

Nelly egy Instagram sztoriban válaszolt egy rajongói kérdésre, elmondta, hogy befogja oltatni magát, ugyanis ha visszalehet szorítani a vírus terjedését így, akkor meg kell tenni.

EZ IS ÉRDEKELHET!

Saját kutyája támadta meg Fésűs Nelly lányát

Több ismerősét elvesztette

A színésznő hozzátette, hogy döntéséhez az is hozzá járul, hogy több ismerősét is elvesztette, akik koronavírus-fertőzésben hunytak el.

Nem tervez

Fésűs Nelly a rajongóknak azt is elárulta, hogy a járványhelyzet miatt az idei évben nem nagyon tervez, ugyanis így nem lehet – írja a Bors.

Ő is átesett a betegségen

A Sztárban Sztár november elsejei adásában jelentették be a hírt, hogy Fésüs Nelly nem lép színpadra, ugyanis ő is elkapta a koronavírust.

Nem voltak tünetei

A színésznőt nagyon meglepte a pozitív koronavírus-teszt eredménye, ugyanis nem produkált tüneteket és azóta sem rosszabbodott az állapota.

Sok munkát kellett lemondania

“Most is érzem az ízeket, illatokat, és ahogy itthon pakolgatok, semmi fáradtságot vagy gyengeséget nem érzek. Ennek ellenére rosszul érintett az eredmény, mert rengeteg munkát kellett lemondanom” – mondta Nelly a Kiskegyednek a karantén ötödik napján.

Kiemelt kép: Fésűs Nelly, LifeTV