A Sztárban Sztár november elsejei adásában jelentették be a hírt, hogy Fésüs Nelly nem lép színpadra, ugyanis ő is elkapta a koronavírust.

Nem voltak tünetei

A színésznőt nagyon meglepte a pozitív koronavírus-teszt eredménye, ugyanis nem produkált tüneteket és azóta sem rosszabbodott az állapota.

Sok munkát kellett lemondania

„Most is érzem az ízeket, illatokat, és ahogy itthon pakolgatok, semmi fáradtságot vagy gyengeséget nem érzek. Ennek ellenére rosszul érintett az eredmény, mert rengeteg munkát kellett lemondanom” – mondta Nelly a Kiskegyednek a karantén ötödik napján.

EZ IS ÉRDEKELHET!

Kórházba került Majka, a koronavírus miatt elváltozásokat találtak a tüdején, közben a felesége is beteg lett

Arra biztat mindenkit, hogy teszteltessék magukat

Nelly az élő példa rá, hogy tünetek nélkül is lehet valaki beteg, ezért azt tanácsolja az embereknek, hogy amennyiben lehet teszteltessék magukat.

KAPCSOLÓDÓ!

Nem hiszi el, melyik retro sztár lépett fel meglepetésvendégként a Sztárban Sztár színpadán – Grátisz megint átírta a műsorrendet a koronavírus – Itt vannak a részletek!

Elszeparáltan él

A színésznő aggódott a családjáért, ezért habár egy házban maradtak, de izoláltan él a férjétől és kislányától, így semmiféle kontaktus nem volt köztük.

Nagylánya elköltözött

A karantén idejére Nelly 18 éves lánya, Csenge az édesapjához költözött – írja a Blikk.

Nem engedi oviba a kislányát

A hat éves Elzát szintén letesztelték, szerencsére negatív eredményt produkált, de ennek ellenére nem engedik óvodába.

„Az a legrosszabb, hogy nem tud odajönni hozzám, nem tud megölelni engem, de okos, stramm kislány, mindent megért” – mondta Nelly.

EZEK A LIKENEWS LEGFRISSEBB HÍREI