A Sztárban Sztár az elmúlt hetekben sem szűkölködött az izgalmakban, hiszen az énekesek hétről hétre brutálisan jó produkciókkal készültek a közönség számára. Ha pedig mindez nem volna elegendő, akkor a múlt héten Curtis távolmaradása borzolta a kedélyeket.

Meglepetésvendég az utolsó adásban

Az utolsó adás egyik meglepetésvendégeként lépett színapdra Balázs Fecó, aki DR BRS-el és Berkes Olivérrel adta elő az Évszakok című dalának feldolgozását, azonban Béres Attila nem volt ott személyesen a studióban, ugyanis ő és az egész családja elkapta a koronavírust, jelentették be a Sztárban Sztár adásában.

EZ IS ÉRDEKELHET:

Curtis is ott lesz a Sztárban Sztár mai adásában: a helyszínről posztolt egy képet

Koronavírus ütötte fel a fejét

A rapper így csak vidóchaten keresztül tudott csatlakozni a produkcióhoz. A Blikk egyébként elérte telefonon a zenészt, aki a lap megkeresésére elmondta: „Adrien körülbelül két héttel ezelőtt tüneteket produkált, elvesztette a szaglását és nem érzett ízeket, emiatt leteszteltette magát, nem sokkal később kiderült, hogy pozitív a tesztje, ezért én is teszteltettem magamat, ami szintén pozitív lett!” – mondta a lapnak Béres Attila.

EZEK MENNEK MOST A LIKENEWS OLDALÁN:

Ilyen állapotban van a rapper és a családja

„Szerencsére az újszülött kisfiúnknak Olivérnek nincsen semmi baja és mi is tünetmentesek vagyunk, úgy tűnik szerencsésen megússzuk ezt az egészet! A feleségem karanténja már holnap lejár, én a biztonság kedvéért maradok még itthon legalább szerdáig!” – mondta.

EZT SE HAGYD KI:

Exek csatája a Sztárban Sztár színpadán? – Jön Tóth Andi és Szabó Ádám végső összecsapása

DR BRS egyébként már nagyon készült a produkcióra Berkes Olivérrel

„Balázs Fecó már nagyon régen nem jelentkezett új dallal! Hatalmas megtiszteltetés volt számomra, hogy egy ilyen legendás előadóval dolgozhattam együtt! Mérhetetlenül csalódott és szomorú vagyok, hogy nem vehetek részt személyesen az élő produkcióban, de videón ott leszek a stúdióban és a dal is hamarosan érkezik a YouTubera!” – zárta a beszélgetést DR BRS.

A produkció itt nézhető vissza:

Hamarosan kiderül ki nyeri az ország legsokoldalúbb előadója címet

Mint ahogyan a LikeNews is megírta utolsó adásához érkezett a Sztárban Sztár hetedik évada, ma este végre kiderül, hogy ki nyeri meg az ország legsokoldalúbb előadója díját. A TOP3-ban Tóth Andi, Vastag Csaba és Szabó Ádám csap össze, közülük kerül ki a végső győztes.

Kiemelt kép: Sztárban Sztár – TV2