Van ám erő Szabó Franciskában! Az Exatlon Hungary versenyzője most legújabb csapattársukon Virág Andráson mutatta meg, hogy mennyire erős.

Élvezik a villát

Mivel a hétfői meccsnapot a Bajnokok nyerték, így most ők élvezhetik a luxusvillát, láthatólag Franciska is formában volt és ki is pihenhette a fáradalmait, ugyanis volt ideje rá, hogy megmutassa mekkora erő is van benne.  A Likenews legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Földhöz vágta az új lakót

A Bajnokok csapata a kertben arra figyelt fel, hogy Franciska éppen földhöz vágja új karate világkupa-győztes csapattársukat Andrást.

Nem kímélte

Franciska híres a temperamentumáról

A LikeNews is beszámolt róla, hogy a sportoló többször is kiosztotta már a csapattársait a jó ügy érdekében, hogy összeszedjék magukat. „Nagyon gáz. Folyton kikapunk. Sajnálgatjuk egymást, kifogásokat keresünk” – ilyen és ehhez hasonló szavakkal jellemezte csapatának teljesítményét Szabó Franciska néhány hete.

Fiatalon keveredett kényszerházasságba

Nemrégiben döbbenetes titkot árult el Franci:  csupán 19 éves volt, amikor édesapja nyomására férjhez ment, akkori és legelső barátjához. “Igen, voltam már házas. Tizenkilenc éves voltam, amikor édesapám férjhez adott az első barátomhoz. Ezt a mai napig nem helyeslem, de akkor még fiatal voltam és nem akartam ellenkezni” – mondta Franciska. A frigy csupán egy évig tartott.

Nem zárkózik el

Franciska elmondta, hogy nem zárkózik el attól az eshetőségtől, hogy egyszer újra kimondja valakinek a boldogító igent, ám a családalapítást továbbra sem sürgeti. “Úgy gondolom, hogy aki a saját félelmei miatt sürgeti a gyerekvállalást, ott nagy eséllyel a gyereknél ütköznek ki később a negatív következmények” – nyilatkozta Franci.

Ez számára a legfontosabb

“Számomra az a legfontosabb, hogy minden alapot megteremtsek, ha ez még jó pár évet megkíván, akkor is, mert nekem elsődleges, hogy a gyermekem jól iskolázott legyen, tudjon sportolni és mindene meglegyen. Persze mindehhez kell egy potenciális apa is. Ez pedig csak úgy lehetséges, ha azt érzem, családként együtt tudunk maradni, hogy a gyermekem ne legyen a szülők válásának áldozata, vagy ha esetleg erre sok kerül, akkor olyan férfi legyen mellettem, akivel intelligensen meg tudjuk oldani a krízishelyzeteket” – nyilatkozta a lapnak az Exatlon versenyzője. A Likenews legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

A LikeNews további tartalmai az Exatlon Hungary kapcsán itt érhetők el.

Kiemelt kép: Szabó Franciska, TV2