Hamarosan újra találkozhatnak a nézők Friderikusz Sándorral! Az Életünk története című műsor március 1-től ugyanis újra képernyőn lesz. A műsorban sztárpárokat repítenek a jövőbe, hogy lássák milyenek lesznek sok-sok évtized múlva.

Ők vállalkoztak a feladatra

Az új részekben a kétszeres világbajnok úszó Cseh Laci és felesége Diána, Istenes Bence és Csobot Adél, Czutor Zoli és párja Zsanett, valamint a Nyerő Páros tavalyi győztesei Rácz Jenő és jegyese, Gyuricza Dóra is vállalkoztak az időutazásra – írja a Blikk.

Így készülnek

Az jövőbeli arcok elkészítése nagyon sok munkát vesz igénybe: „A műsor szerkesztői alapos előtanulmányokat folytattak: egy-egy meghívott páros kapcsán kutattak szüleik, nagyszüleik múltjában, igénybe vették genetikai szakemberek tudását, hogy a lehető legreálisabban állítsák elő azt az arcot, azt a külsőt, amilyenné nagy valószínűség szerint 20-40 évvel később válhatnak vendégeink” – mondta Friderikusz Sándor a műsor házigazdája. A Likenews legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Továbbra is mély és érzelmes epizódok következnek

Az új részekkel kapcsolatban a Blikknek megszólalt Nyári Gábor az Életünk története kreatív producere, aki elmondta, hogy kalandokban bővelkedő új részek következnek most is. „Az Életünk történetének második évada is ugyanolyan mély, már-már mágikus erejű kalandot kínál, mint az első. Az epizódokban bemutatott párosok fiatal, vagy a középkoruk elején járó emberek. Kapcsolatuk felívelő vagy kiegyensúlyozott szakaszban van, ugyanakkor nem mentes a problémáktól. A jövő: rejtély. Friderikusz Sándor és maszkmesterek munkája nyomán azonban átélhetik azt, ami csak az emberi élet végső szakaszában válik lehetségessé: visszatekintést, számvetést és szembesülést az elmúlással, az egyéni és közös élet végének lírájával” – nyilatkozta a szakember.

FRISS! Újra levetítették a videót, amin B. László VV Fanni élettelen testét cipeli – A szakértő elmondta, halott-e a felvételen a lány

Szeretik a nézők

A műsor producere Máté Krisztina elmondta, hogy rengeteg pozitív visszajelzést kaptak a nézőktől az első évad alatt és később is, valamint a médiában is felkapták ezeket a beszélgetéseket. Az Életünk története március 1-én 22 óra 10 perckor tér vissza az RTL Klub-on.

Íme, az előzetes


Járai Mátéék is szerepeltek az első évadban

Járai Máté és Járai Kíra a műsorban vallották be Fridinek, hogy miért nincsen gyerekük. Kiderült, hogy a párosnak eddig azért nem született közös gyermeke, mert Kíra retteg a felelősségtől és a kötöttségektől.

Ne hagyd ki! Tóth Andi elárulta, hogy foglalt-e a szíve: azt is elmondta, mi fontos számára egy párkapcsolatban

Fél, hogy megfogják bánni

“Nagyon félek, hogy meg fogjuk bánni… Sose várnám el Kírától egyébként. Én ha valamit nem szeretnék, az az, hogy ezt a döntést ne a szívéből hozza, hanem a nekem való megfelelés miatt. Akkor sem, ha bennem ez egy egész életre szóló hiányérzetet okoz” – mondta a műsorban Máté.

Nagy Ervinék hosszútávra terveznek

Nagy Ervin és kedvese Borbély Alexandra szintén a műsorban beszéltek őszintén a kapcsolatukról és a jövőről. A páros egyelőre nem tudja, hogy mit szeretnének előbb esküvőt, vagy babát, ám abban biztosak, hogy hosszútávra terveznek egymással. A Likenews legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: Friderikusz Sándor, RTL KLub