Tóth Andi Valentin-nap alkalmából a Blikknek mesélt a szerelmi életéről! Az énekesnő a lapnak elárulta, hogy jelenleg nincs párja, valamint arról is mesélt, hogy számára milyen értékek fontosak egy párkapcsolatban.

Évekig élt párkapcsolatban

Tóth Andi a szintén énekes Szabó Ádámmal alkotott egy párt hosszú ideig, akivel a Sztárban Sztár műsorában is együtt versenyeztek és a sors fintora, hogy ők küzdhettek meg az első helyért, ám végül Ádám lett a műsor győztese.  A Likenews legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kapcsolódó!

Lement az exek csatája: Kiderült, hogy Tóth Andi vagy Szabó Ádám nyerte-e meg a Sztárban Sztárt

Ezek az értékek fontosak neki

Az énekesnő a Blikknek elárulta, hogy neki nem a pénz az, ami fontos egy párkapcsolatban, hanem sokkal inkább olyan értékeket részesít előnyben, mint a szeretet, a béke, a gondoskodás és a biztonság. „Lehet, hogy naiv vagyok, de szerintem a pénz nem létfontosságú egy kapcsolatban” – mondta Andi.

Nincs szerelem az életében

A vadóc énekesnő elmesélte, hogy habár több jelentkező is akad, az ő szíve még mindig szabad.

Intim helyre tetováltatott

A LikeNews is beszámolt róla, hogy Andi legújabb tetoválása borzolja az amúgy is kissé felpaprikázott kedélyeket, a fiatal énekesnő ugyanis az ajka belső részére tetováltatta azt, hogy “Yummy”. 

Korábban pszichológus segítségét kérte

Tóth Andi elárulta, hogy volt időszak, amikor pszichológustól kellett segítséget kérnie, mert nem tudta elfogadni önmagát. Többször került már a támadások kereszttüzébe, legutóbb Tóth Gabival szólalkoztak össze.

Emiatt rúgták össze a port Gabival

Mint megírtuk Andi a napokban osztott meg egy fotósorozatot, amin éppen kávézik és ami egyébként egyben egy tequila reklám is volt, a képek pedig Andihoz híven egy kicsit erotikusra sikerültek. Valószínűleg Gabi ezen paprikásodhatott fel, ugyanis egy titkos Facebook csoportban keményen odapörkölt a képek kapcsán ifjú kolléganőjének.

FRISS! Újra levetítették a videót, amin B. László VV Fanni élettelen testét cipeli – A szakértő elmondta, halott-e a felvételen a lány

Állandóan kritizálják

Andit a közösségi oldalain ismert személyként állandó kritika éri, legfőképpen azért is, mert sosem fogja vissza magát, nem fél önmagát adni, ám a rosszakarók rengeteget bírálják vadóc személyiségéért, valamint külsejéért.  A Likenews legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: Tóth Andi, TV2