Mint azt a LikeNews is megírta szakértők meghallgatásával folytatódott ma a Novozánszki Fanni halálával kapcsolatos büntetőper. Mint ismert a fiatal lány 2017 novemberében tűnt el nyomtalanul, a holtteste azóta sem került elő.

Múlt héten meghallgatták Fanni utolsó kuncsaftját

Mint megírtuk a bíróság múlt héten tanúként meghallgatott egy férfit is, aki eltűnése napján kuncsaftja volt Fanninak. A férfi elmondása alapján 40 ezer forintot fizetett a lánynak az együttlétért, szerinte a lány viselkedésében semmi furcsa nem volt, nem tűnt úgy, drogot vagy alkoholt fogyasztott volna. Ez pedig azért nagyon érdekes, mert B. László egyértelműen állítja: amikor ő felment Fannihoz, a lány láthatóan rosszul volt. A Likenews legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Ma folytatódott a tárgyalás

A VV Fanni halálával kapcsolatos büntetőper ma folytatódott, ahol szakértők adtak számot arról, hogy a lány lakásában, illetve a vádlott által használt bérelt autóban, hol tudtak vérszennyeződést és DNS mintát venni. Mint kiderült több minta is rendelkezésre áll, melyen fellelhető Fanni vére – írja a Blikk.

Ezzel védekezett B. László

A tárgyaláson B. László azzal védekezett, hogy a kocsiban azért találtak vért, mert húst szállított és annak a leve folyt ki. A mintavételt tovább nehezítette, de nem akadályozta meg, hogy B. László a kocsiját elvitte egy autómosóba, ahol magas nyomású géppel tisztították ki. Az autómosó vallomása szerint amikor a kocsin dolgozott, legalább két- három percig véres víz ömlött a járműből.

Újra levetítették a felvételt, ahol B. cipeli Fannit

Ezt a felvételt már korábban is levetítették, de most a szakértőnek is megmutatták, aki azt mondta: annyi biztos, hogy B. egy tónustalan testet visz, azt azonban nem lehet kijelenti, hogy a felvételeken a lány halott lenne. A felvételen Fanni karja ernyedt, de nem merev. A szakértő azt mondja, amennyiben a lány halott, akkor ez egy friss halott képe.

Kapcsolódó:

Döbbenetes, új információk láttak nemrég napvilágot

Mint megírtuk bár a fiatal lány eltűnése óta már eltelt három év, még mindig döbbenetes információk kerülnek elő, amik nagyban befolyásolhatják az ügy további menetét. A A Blikk például a napokban úgy értesült, hogy az ügyben koronatanúnak számító B. Erika, Fanni egyik legközelebbi barátnője a rendőrségen végzett poligráfos vizsgálaton megbukott, több kérdésre is megtévesztő választ adott. 

Nem mondott igazat

A vizsgálatot a nemzetközileg is elismert Krispán István végezte, akinek jelentése szerint az alany reakciói egyértelműen azt bizonyítják, hogy igyekezett megtéveszteni a gépet, vagyis a poligráf azt tanúsítja, hogy a koronatanú nem mondott igazat.

Ezt mondja az ügyvéd

Mint azt a LikeNews is megírta VV Fanni barátnője tudhatja, hol van az egykori villalakó holtteste. Lichy József a Retro Rádi reggeli műsorában a minap Bochkor Gábor kérdésére elmondta, hogy Fanni barátnője, B. Erika önként vetette alá magát a poligráfos vizsgálatnak, ami felemás eredményt hozott. Arra a kérdésre, hogy nyújtott-e valamilyen segítséget Fanni eltüntetéséhez, nemmel válaszolt, a hazugságvizsgáló műszer szerint ez így is van. A másik kérdésre, hogy mondta-e neki a vádlott, hogy megölte Fannit, a gép megtévesztő szándékú választ jelzett. A harmadik kérdésre, tudja-e, Fanni hol lehet, szintén nemmel válaszolt, a gép ekkor is bejelzett, írja a Bors.

Ezt mondja minderre VV Fanni legjobb barátnője

Mindez egyáltalán nem lepte meg H. Hajnalkát, aki jóval régebben összebarátkozott Fannival, mint B. Erika.„Annyira egyértelmű, s már három éve is elmondtam a nyomozóknak, hogy egész egyszerűen bizonyos emberek el akarták szedni Fanni pénzét, és kitervelték az egészet” – mondta a Borsnak a nő, aki arról is beszélt hogy Fannit pár hét alatt módszeresen szakították el a külvilágtól, a barátaitól, s szinte már csak egy emberrel tartotta a kapcsolatot.

Rengeteg hazugság

“Rengeteg hazugság, ármánykodás szőtte át ezt az időszakot, de Fanni sajnos hitt és bízott, még azok után is, hogy az állítólagos „legjobb barátnőtől” egy „köszönömöt” nem ka­pott, amikor nem sokkal a halála előtt kifizette az óvadékát, és ki­hozta őt az előzetesből” – mondta a lapnak a barátnő.

Minden tárgyaláson jelen van

Hajnalka egyébként minden tárgyaláson jelen van, mert máig szívén viseli eltűnt barátnője sorsát, így lett figyelmes arra az ellentmondásra is, hogy bár a vádlott azt állítja, ő Fanni eltűnésének a napján beszélt és találkozott először a lánnyal, ám B. László exe a tavaly szeptemberi tárgyaláson azt mondta, már az eltűnés előtt hetekkel hallotta B. László szájából a VV Fanni nevet, írja a lap.

Kiderül valaha az igazság?

Az, hogy mi is az igazság a valóságshow szereplő eltűnésével kapcsolatban máig talány. Az ügy már több mint három éve húzódik és azóta sem állt még kerek egésszé össze, minden bírósági tárgyalás újabb és újabb fordulatokat tartogat. Ahogy azt a LikeNews is megírta legutóbb az derült ki, hogy Fanni holttestét egy stégről dobhatták a Dunába. Minderről az ügy­gazda, Szamosi Csaba nyomozó számolt be a bíróságon, aki szerint a napnál is világosabb, hogy a vádlott az elkövető. Talán ha­ma­rosan az is tisztázódhat, mit tud az ügyről B. Erika. Ma pedig tovább folytatódik a tárgyalás.  A Likenews legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

A VV Fanni eltűnésével kapcsolatos összes írásunkat itt éred el.

Kiemelt kép: VV Fanni, RTL Klub