Fürdőruhás fotózást vállalt Cseke Katinka! A színésznő évek óta súlyproblémákkal küzd, nemrég azonban végre megtalálta azt a módszert, amellyel elérte egykori versenysúlyát.

Cseke Katinka alatt nemrég még száz kilót mutatott a mérleg. Hosszú évekig beletörődött a sorsába, azt mondta, ő már így fogja leélni az életét. De még egy éve sem gondolta volna, hogy valaha még a vékony nők kategóriájába tartozik majd.

 Singh Viki ajánlott neki egy készítményt, amelytől elmúltak Katinka falási rohamai. Az indiai gyógynövényes étrendkiegészítő olyan hatékony volt a színésznőnek, hogy ma már fürdőruhában is képes kamera elé állni.

„Elértem valamit, amit megtartani sokkal nehezebb. Nemrégiben vissza is szaladt rám pár kiló, eleresztettem magam, több csokit ettem. Annyira megijedtem ettől, hogy gyorsan összekaptam magam, és le is ment szerencsére” – mondta a Blikknek a színésznő

„Az életem nagyobb részében voltam vékony, mint duci, szóval nekem ez most olyan, mintha visszakaptam volna a régi önmagam. Eddig sem voltam igazán csajos csaj, most is ugyanolyan maradtam, nem fogok például soha azért sminkelni, mert leugrom valamiért a kisboltba. Persze, ezeket a fotókat én is örömmel nézem, de a legnagyobb büszkeség számomra, ahogy a lányom és a szüleim reagáltak a képekre! A kislányom elámult, és nekem ez a legnagyobb elismerés”

A fotókat itt tudod elérni.

Cseke Katinka fél évvel ezelőtt jelentett be, hogy kiszáll a Jóban Rosszban-ból. Azóta egyik kollégájával egy különleges színitanodát hozott létre, amelyben a gyerekek eljátszhatják, kijátszhatják magukból az őket érő negatív élményeket, feszültségeket.

Kiemelt kép: illusztráció