Döbbenetes történet nemrégiben napvilágot. Kiderült, hogy Gáspár Evelin és a párja nemrégiben szakítottak, ám a lány egykori párja nem viselte túl jól a szétválást, ugyanis a férfi most titokban készített intim fotókkal zsarolja a fiatal lányt.

A volt párja zaklatja

Evelin nem tudta mitévő legyen, feljelentést tett a rendőrségen, ám a férfit ez sem tántorította el attól, hogy tovább zsarolja a lányt. A fotókkal próbálja sakkban tartani, magához visszaédesgetni. Evelin most a nyilvánossághoz fordult és bízik benne, hogy hamarosan pont kerülhet az ügy végére. A Likenews legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Tavaly januárban jöttek össze

„Tavaly januárban jöttünk össze, és bár végig voltak gondok, karácsony előtt kiderült, hogy a volt barátnőjével levelezget. Akkor azt mondtam neki, egyetlen esélye van, ha elrontja, vége. Pár nap múlva úgy megbántott, hogy kiadtam az útját, de ő ezt nem fogadta el. Idejött a házunkhoz, megvárt, de nem egy csokor virággal, hanem durva szavakkal próbált rávenni: kezdjük újra. Sőt, egyszer még a szélvédőmet is betörte” – mondta a Blikknek Evelin.

A férfi nem törődött bele a szakításba

A lapnak a lány elmondta, hogy a férfi nem törődött bele a szakításba, így telefonon és üzenetekkel is zaklatta Evelint. Ezt követően Evelin már mindenhol letiltotta, ám a férfi a rokonok telefonjáról folytatta a zaklatási hadjáratot. Azonban mivel választ nem kapott, döbbenetes lépésre szánta el magát. NE HAGYD KI! Csúnyán kiosztotta apját és nagybátyját Gáspár Evelin – Úgy tűnik a fivérek békülése nem volt más, csak színjáték

Fotókkal zsarolja

„Korábban titokban, a tudtom és beleegyezésem nélkül készített rólam fotókat. Például ahogy zuhanyzok, vagy amikor a WC-n ültem. Persze, ezek kiderültek, és többször megkértem, hogy törölje ezeket a képeket, ám nem tette meg. Szerintem már akkor is az járt a fejében, hogy ezekkel fog zsarolni” – mondta a lapnak indulatosan Evelin.

A netre is feltöltötte

A fotókat a férfi pár nappal ezelőtt fel is töltötte a netre, ám hamar törölte is őket, ennek ellenére rengeteg emberhez eljutott. „Ennek ellenére még mindig azzal zsarol, hogy körbeküldi mindenkinek, de eladni is megpróbálta, 50 ezer forintot kért darabjáért. Hazugságokat terjeszt rólam, hogy leszbikus vagyok, drogozom, sőt, árulom is a kábítószert.” – árulta el a lapnak Evelin, aki arról is beszélt, hogy a hónapok óta tartó zaklatás nem volt elég a férfinak, ugyanis az egész családja elment Evelinékhez és botrányosan viselkedtek, üvöltöztek, kiabáltak. EZ IS ÉRDEKELHET: Kőkemény őszinteséggel vallott karrierjéről, szerelmeiről, magánéletéről Gáspár Evelin Lakatos Leventének – videó

A házukhoz mentek balhézni a rokonok

„Nagyon megijedtünk. Megfenyegettek, hogy vonjam vissza a feljelentést, és hogy gondolkozzak el, hogy jobb lenne nekem is, ha felhagynék a celebléttel, visszamennék a fiúhoz és gyereket szülnék neki, de hát erről szó sem lehet. Látni nem akarom többé!”

Evelin közösségi oldalán is elmesélte, mi történt

Evelin nem sokkal ezelőtt a közösségi oldalán is megosztotta a történetét, a posztban azt írja zaklatás áldozatává vált.

Evelin teljes bejegyzését itt tudjátok megnézni

Az életére tör

„A volt párom, akivel egy évig jártunk, az év eleji szakításunk óta az életemre tör. Üzenetekben zaklat, nem ritkán személyesen is megkeres, de arra is volt példa, hogy az autóm szélvédőjét betörve találtam. Képtelen elfogadni, hogy továbbléptem. Sokszor próbáltam megértetni vele a helyzetet, de sajnos mindhiába. A nyilvánosságban nem beszéltem a történtekről, egyrészt nem akartam a magánéletemet kiteregetni, másrészt olyan típus vagyok, aki siránkozás helyett a megoldásra törekszik, de a volt párom mostani lépésénél úgy érzem, itt az ideje felszólalnom. Elég! Elegem van abból, hogy egy értetlen férfi azt gondolja, a fizikális erejével, vagy zsarolással megváltoztathatja az érzéseimet, és magához láncolhat.” NE HAGYD KI! “Zsolti szégyellje magát” – Győzike kiakadt fivérére, miután megtudta, hogy brutális összegért árulják az egykori szülői házukat

Szeretne a hasonló nőtársainak segíteni

„Hogy azt gondolja, a titokban rólam készített, provokatív képei hatására majd megijedek és visszamegyek hozzá. Szomorú, hogy sok nő megtenné. Szeretnék a hasonló helyzetbe került nőtársaimnak üzenve erőt adni: ne engedjenek a mentális erőszaknak! Ki kell állnunk magunkért, mert bizony ezek a zsaroló kapcsolatok előbb-utóbb bántalmazóvá válnak. Ha megérzi egy férfi, hogy hatalma van felettünk, könnyen visszaélhet vele.”

Az egyenjogúságban hisz

„Én, a származásom ellenére az egyenjogúságban hiszek, eszem ágában sincs félelemből, vagy kiszolgáltatottságból együtt maradni valakivel. Az én esetemben az a különbség, hogy az egykori párom titokban, például zuhanyzás közben készítette rólam azokat a képeket, amikkel most zsarol. Az én értékrendembe nem fér bele, hogy meztelen, vagy szex közbeli képeket készítsek, de nem ítélem el azokat, akik ebben lelik örömüket.”

Csak azt szeretné, ha elfogadná, hogy vége

„Azt viszont undorítónak tartom, ha valakiről bosszúból intim felvételeket tesznek közzé, legyen az áldozat civil, vagy közszereplő.Amit nekem ebből a helyzetből kiindulva tisztáznom kell magamban az, hogy a jövőben megbízhatok-e egyáltalán bárkiben, vagy az ismertségem miatt tisztálkodás közben is azt kell figyelnem, nehogy a pasim titokban olyan fotókat készítsen rólam, amiket a későbbiekben felhasználhat?Őszintén szólva én nem szeretnék a volt páromnak rosszat. A kapcsolatunk alatt is segítettem. Egyszerűen azt szeretném, ha elfogadná, hogy vége, és nem próbálná pokollá tenni az életemet.” – írta Evelin a bejegyzésben, amit édesapja, Gáspár Győző is megosztott a saját közösségi oldalán.

Győző is kiáll a lánya mellett

Győzike egyébként a Blikknek is elmondta, bármeddig képes lenne elmenni azért, hogy megvédje a lányát. „Ha kell, a lányomért harcolok, ha kell, tűzbe megyek érte, mert ez mindennek a teteje”” – mondta a lapnak Győzi. A Likenews legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: Gáspár Evelin – Forrás: TV2