Hihetetlen összegért, pontosan 530 millióért árulja a luxusvilláját a tavalyi Farm VIP műsorvezetője Gáspár Zsolti! A fiatalabbik Gáspár fivér hirdetését a Blikk szúrta ki, Zsolti pedig a lapnak elárulta, hogy miért döntött az eladás mellett.

Tanyára költözne

Zsolti elárulta, hogy mivel a gyerekek kirepültek nincs szüksége ekkora házra és inkább egy tanyán élne. Zsolti közel 50 év után készül elhagyni a szülőfaluját. A Likenews legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Reális árnak gondolja

Habár az összeg, amit Gáspár Zsolti kér a luxusvilláért brutális, ő még is úgy gondolja, hogy igenis reális. A telek 5000 négyzetméteres, a ház pedig 1800. A házban található 10 hálószoba, 7 fürdőszoba, valamint szauna, kinti medence és egy hatbeállásos garázs is az otthonhoz tartozik.

EZT IS OLVASD EL!

Kőkemény őszinteséggel vallott karrierjéről, szerelmeiről, magánéletéről Gáspár Evelin Lakatos Leventének – videó

Édesapja is megy velük

Zsolti elárulta, hogy édesapja idősebb Gáspár Győző is egy telken él Zsoltival, ám a költözés őt is érinti. „Szeretnénk egy tanyát, egyelőre Gödöllő, Pest és Győr jött szóba, de még igazán nem tudjuk, hová megyünk. Apám jön velünk, ez nem is kérdés, őt nem zavarja a költözés. Persze, lelkileg nehéz ez nekünk, hiszen engem 1975-ben ebbe a házba hoztak haza, és ugyan azóta újjáépítettük, de mindig is itt éltünk. Most mégis úgy érzem, eljött az ideje a változásnak” – nyilatkozta Zsolti a Blikknek.

Győzikének még nem szólt

Zsolti elárulta, hogy testvérét Győzőt még nem avatta be az új tervükbe, amikor a napilapnak interjút adott, úgy gondolta, majd ha eljön az ideje megtudja.

Közben megtudta

Győzike nem sokkal a Blikk hívása előtt megtudta, hogy testvére eladni készül a házat, ami miatt nagyon szomorú volt és rettenetesen mérges is, ugyanis édesanyjuknak a halálos ágyán megígérték, hogy itt maradnak, valamint ő úgy gondolja, hogy az összeg, amit a fivére kér az ingatlanért rettentően a magas.

Édesanyja ígértette meg velük, hogy maradnak

„Anyu a halálos ágyán ígértette meg velünk, hogy itt maradunk. Nem akarom elhinni, hogy apám elmenne innen, hiszen itt van eltemetve a felesége. Zsolti szégyellje magát! Nem tudom, miért hiszi magát akkora sztárnak, hogy Pestre kell költöznie. Azt is hogy gondolja, hogy ennyit kér a villáért? Hát, nem Hollywoodban vagyunk!” – mondta Győző a lapnak.

Beoltatják magukat a koronavírus ellen

Gáspár Zsolti az egész Gáspár család nevében elárulta el korábban, hogy nagy döntésre szánták el magukat a koronavírus elleni vakcinával kapcsolatban, ugyanis már mindannyiuknak elege van az egészből, ezért ők biztosan beoltatják magukat.

Gáspár Győzőék egy barátja koronavírusban hunyt el

Néhány hónapja a LikeNews is megírta, hogy Zsolti fivére Győzike, és felesége Bea egy barátjukat gyászolják. Bea elmondta, hogy elhunyt barátjuk egy 55 éves mentőtiszt volt tele életerővel, ám a vírust az ő szervezete sem tudta leküzdeni.

Szeretné megkapni a védőoltást

Gáspár Győző felesége eddig is úgy gondolta, hogy a vakcina jelenti a megoldást a járványhelyzetre, most már szeretne az elsők között lenni, akik megkapják. A Likenews legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: Gáspár Győző és Gáspár Zsolt TV2/LikeNews montázs