Jimmy halála után tíz évvel talált rá a szerelem Edit asszonyra. Ma már boldog párkapcsolatban él Tiborral. Az énekes bár sok mindent megtett családjáért, mégsem élt tökéletes házasságban.

Mindenki csak sejtette, hogy Zámbó Jimmy és Gregor Bernadett között szerelem szövődött. Ám néhány évvel ezelőtt Lagzi Lajcsi, aki baráti kapcsolatot ápolt Jimmyvel, tiszta vizet öntött a pohárba.

 „Nem illik kibeszélni más nőügyeit, de hát mindenki tudta: Jimmy teljesen beleesett Gregor Bernadettbe! Egyszer a helyzet odáig fajult, hogy a felesége el is költözött otthonról. Jimmy akkor szerette volna velünk tölteni a szilvesztert, de mi Délvidéken koncerteztünk, így Fásy Ádámékhoz csatlakozott. Ám aznap este többször is felhívott és elmondta, halálosan szerelmes” – mondta korábban Lagzi Lajcsi egy tévéműsorban

A feleség is csak sejthette, hogy férje mit érez

„Jimmy sohasem ismerte be a kilengéseit, pedig tudok olyan üzenetről, amit nem nagyon lehet másképp magyarázni. Kérdőre vontam az elkapott SMS-ekről, de azt mondta, félreértem” – nyilatkozta korábban a Blikknek Edit.

Dalban kért bocsánatot

Jimmynek Edit volt az igazi, botlásaiért gyakran dalaiban kért bocsánatot. Egyszer azt mondta: „Ha meg is csalom a feleségemet, nem vallom be, mert szeretem annyira, hogy ne okozzak fájdalmat neki.” Amikor már megtehette volna, akkor sem élte a nagyvilági nők életét Edit: mosott, főzött, takarított, tanult a fiúkkal, és mindig hazavárta Jimmyt. Sokszor hiába…

Jimmy utáni élet

Az özvegy eleinte úgy gondolta, egyedül marad, és fiai életét segíti. Az élet azonban férje halála után több mint tíz évvel átírta a tervét: új szerelmet hozott neki. Tibornak három évig kellett udvarolnia, hogy Edit végre belássa: megérdemli még a boldogságot.

„A barátnőm férjének ismerőse volt a jó humorú, nyugodt természetű férfi. Nem kerestem a kapcsolatot senkivel, de a kitartó udvarlása meghozta a gyümölcsét. Külsőre Jimmy hasonmása, hosszú göndör haja van, de a természete egészen más, nyugodt és türelmes, a gyerekeim és az unokáim is elfogadják. A sors akarhatta így, hogy békés és szeretetteljes nyugdíjaskorom legyen.” – mondta Edig asszony.

Zámbó Jimmy 19 évvel ezelőtt halt meg. A LikeNews.hu erről szólól cikkét itt tudod elérni.

Kiemelt kép: Zámbó Jimmy és Edit – Forrás: RAS -Archív