Gyászol L.L. Junior, aki a közösségi oldalán tudatta, hogy elhunyt Csóré Béla, a mulatós zene egyik elismert előadója. A zenész 53 éves volt.

Közösségi oldalán búcsúzott L.L. Junior

Junior a Facebook oldalán emlékezett meg a zenészről, akiről úgy nyilatkozott, ő maga volt a zene: „Sokat mulattunk együtt, és mindig kölcsönös tisztelettel voltunk egymás felé. Pár hónappal ezelőtt azt terveztük, hogy megcsináljuk a régi dalait együtt.” A Likenews legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

FRISS! Barátját gyászolja Presser Gábor – Közösségi oldalán búcsúzott

Itt a teljes poszt

Ez volt az egyik közös felvételük Juniorral

A kommentelők is búcsúztatják

Junior posztja alatt több búcsúzó komment is felbukkant, az egyik hozzászóló például azt írja: „Tiszta szívből sajnálom egy legenda volt az ő dalait nagyon sokat hallgattam az összes kazettákat megvettem. Őszinte részvétem a családjának és a rokonságnak! Nyugodjon békében”

Gáspár Győzike is búcsúzik

A mulatószenészről Gáspár Győzi is megemlékezett, csak elismerő szavakat tudott rá mondani, mint írta, „dalai, nótái minden cigánybálon, családi rendezvényen hallhatóak voltak, neve garanciát jelentett a lelki feltöltődést nyújtó zenére.”

Így búcsúzott Győző

„Mélységes szomorúság tölt el, hogy elment a legendás cigány zenész-énekes, Csóré Béla. Dalai, nótái minden cigánybálon, családi rendezvényen hallhatóak voltak, neve garanciát jelentett a lelki feltöltődést nyújtó zenére.Falunapok, bálok, keresztelők, lagzik ezreinek volt sztárvendége. Generációnknak nincs olyan tagja, aki ne ismerte volna egyedi hangszínű nótáit, és nincs olyan lakodalmas zenész se aki ne tanulta volna meg számait, vagy ne próbálta volna utánozni stílusát. Nemcsak gyerekkoromban, hanem akár ma is örömmel hallgattam, dúdoltam, énekeltem a számait, mert szép emlékeket idézett bennem. Csóré Béla valóban egy élő legenda volt, aki mindig hű maradt nevéhez, és a cigányságához!Isten vigyázza örök álmát, nyugodjon békében!”

Itt a teljes poszt

Ilyen gyönyörű hangja volt Csóré Bélának

A Likenews legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: Illusztráció, Freepik