A LikeNews is megírta a szörnyű tragédia körülményeit, amikor november elsején kidöntött egy lámpát, nekiment egy fának, kidöntött egy parkolásgátló kőtüskét az a 17 éves autós, aki Budapesten a Károly körúton szenvedett halálos balesetet.

Jogsi nélkül vezetett

A Kismenők tehetségkutató egykori sztárjának nem volt jogosítványa, de ennek ellenére sokszor kocsival vitte haza a barátnőjét, vagy a nővére kislányát iskolába. Annak ellenére, hogy a fiú barátai tisztában voltak azzal, hogy a fiúnak nincs vezetői engedélye mégis őt kérték meg mindig, hogy üljön a volán mögé és intézze el a dolgokat.

Kapcsolódó!

A TV2 tehetségkutatójában futott be a Károly körúti baleset áldozata, nehéz sorsú családban nőtt fel a 17 éves fiú

Állásinterjúja lett volna

Attilának a halála másnapján lett volna állásinterjúja, a fiú pizzafutárnak jelentkezett, valamint tanult is, hogy meglegyen a jogsihoz szükséges végzettsége.

Nem tudta elmondani neki, hogy gyermeket vár

A 17 éves fiú barátnője nem tudta elmondani szerelmének, hogy közös gyermeküket hordja a szíve alatt. A lány a tragédia napján vasárnap hajnalban közös fotókat, Youtube-zenéket nézegetett, valamint tervezte a közös életüket.

” Vasárnap hajnalban nem tudtam aludni, ezért reggelig nézegettem a közös emlékeinket. Aztán délután a nővérem telefonált, hogy a szerelmemet autóbaleset érte. Meghalt” – mondta a fiatal lány a Blikknek.

Kisfiú

A fiatal lány nem tudta elfogadni, hogy szerelme meghalt.

„Nem is fogtam fel, hogy mit mond. Képtelen vagyok elfogadni a szerelmem halálát, hogy soha nem mondhatom el neki, a közös kisfiunkat hordom a szívem alatt” -nyilatkozta a Blikknek.

Szerelem volt első látásra

A két fiatalt még tavaly januárban mutatták be egymásnak, a lány elmondása szerint részéről első látásra szerelem volt, Attila pedig feleségül akarta venni.

Nem tudja mi lesz a babával

„Bár ma voltam nőgyógyásznál és mindent rendben talált, fogalmam sincs a folytatásról, azt se tudom, mi lesz a kisbaba sorsa” – mondta a gyászoló lány a Blikknek.

Édesanyja szerint ők sosem engedték, hogy vezessen

Korábban nyilatkozott a fiatal fiú édesanyja is.  Attila édesanyja azt mondta, ő egészen biztos abban, hogy fia nem fogyasztott drogot. Igaz, hogy vezetni nagyon szeretett volna, de amíg nem volt jogosítványa, addig azt nem engedték neki.

Nehéz sorsú az áldozat

Attila, az áldozat édesanyja börtönben van, az édesapja nagyon beteg. A Tömő utcában éltek, amelyet a család önkényesen foglalta el, emiatt az önkormányzat kilakoltatta a családot, és befalazta a bejárati ajtó helyét.

Kiemelt kép: Kiemelt kép: helyszíni felvétel a baleset után – Forrás: MTI