Három hetet töltött kórházban Jolika néni, miután otthonában rosszul lett. A vizsgálatok foltotokat mutattak a tüdején, nemrég pedig szövetmintát is vettek.

Segítője jókor volt jó helyen

Az idős asszony segítője Baricz Dezső szerencsére pont Jolika nénivel volt, amikor ő rosszul lett.

Félt, hogy koronavírusos

„Nagyon csúnyán köhögtem, nem kaptam levegőt. A kórházban elvégezték rajtam a koronavírus-tesztet. Nagyon féltem attól, hogy ez a betegség támadott meg, hiszen különösen veszélyeztetett vagyok a korom miatt” – mondta Jolika néni a Ripostnak.

Nem a covid állt a háttérben

Az asszony teszt eredménye negatív lett, ám sajnos így sem örülhetett, ugyanis két foltot is találtak a tüdején.

„Két foltot találtak a tüdőmön, de nem tudták megállapítani, hogy mik azok, ezért megszúrtak. Biopsziát vettek a tüdőmből, de még nincs eredmény” – folytatta Jolika néni a Ripostnak.

Dohányzik

Szilágyi István özvegye negyven éve cigarettázik, sőt az elmúlt időszakban volt, hogy napi két dobozzal is elszívott. Úgy tűnik, hogy le kell szoknia a káros szenvedélyről.

Hiányzik neki a családja

A betegség ellenére még inkább fáj Jolika néninek, hogy hosszú ideje nem hallott külföldön élő unokája és menye felől. Az asszony elkeseredésében néhány hete Metropol hasábjain keresztül kérte őket, hogy rendezzék a viszonyukat.

Nagyon szeretném, ha Nándi és az édesanyja eljönnének hozzám. Szükségem lenne rájuk, ők a családom! Arra szeretném kérni őket, hogy ha olvassák ezt a nyilatkozatot, látogassanak meg engem, mert nagyon hiányoznak!”  – mondta Jolika néni.

Segítője is szeretné, ha helyreállna a családi béke

„Örülnék, ha sikerülne rendezni a családdal a viszonyukat, hiszen Jolika néni érdeke ezt kívánja. Én amikor tudom, látogatom őt, segítek neki, de a család az család. Remélem, sikerül felvennünk velük a kapcsolatot” – mondta Dezső a Ripostnak.

Saját fia végzett Szilágyi Istvánnal

A LikeNews is megírta, hogy saját fia verte agyon a néhai színészt saját otthonában. A férfi állítása szerint önvédelemből tette.

Jolika néni a szörnyűség ellenére is szereti a gyermekét

Hiába ölte meg imádott férjét, mindenki Lópici Gáspárját, Joli néni továbbra is szereti és hiányolja a fiát.

„Hiányzik a fiam, és amint lehet, szeretném meglátogatni őt, mert szeretem. Igaz, haragszom rá a papa miatt, de akkor is a fiam. Van egy unokám, ő Brüsszelben él, de nem is akarom, hogy megtudja ezt a szörnyűséget. A papa jó ember volt, jól megvoltunk együtt, hiányzik nagyon” – nyilatkozta Jolika néni korábban a Borsnak.

Kiemelt kép: Jolika néni, Szilágyi István özvegye