Agyvérzése után csodával határos módon felépült a Nemzet Színésznője, aki annyira jól érzi magát, hogy új színpadi szerepben gondolkodik.

A színésznő még 2008-ban szenvedett agyvérzést, ami után borzasztó rossz állapotba került. A LikeNews.hu is beszámolt róla, amikor kiengedték a kórházból a művésznőt.

Nem tűnt biztatónak egészsége, sokáig zavaros beszélt és egyéb egészségügyi problémái is voltak. A Blikk a napokban elérte a színésznőt, akinek beszédproblémái megszűntek és szerencsére újra vidám és életteli volt.

„Köszönöm szépen, jól vagyok. Vannak nehezebb napok, és könnyebbek is, mikor milyen az időjárás.”

„Most kifejezetten jól vagyok, gyűjtöm az erőmet, mert nagyon jó lenne újra színpadon állni, de ez még a jövő nagy kérdése. Nagy öröm, ha jönnek látogatók, már fogadhatom pár szerettemet. Jönnek az unokák is, ami mindig nagy boldogság.”

Arról is beszélt a színésznő, hogy járvány ideje alatt gyakran érezte magányosnak magát, mivel ápolóján, orvosán és gyógytornászán kívül nem érintkezhetett másokkal.

A művésznő elmondta, hogy volt férje, illetve örökre hűséges barátja, Bodrogi Gyula sem látogathatta őt.

A bibliai egészség javulás Töröcsik Mari akaraterejének és gyógytornászának, illetve házi ápolójának köszönhető, akit szintén megszólaltatott a Blikk.

„Rendszeresen tornázik a művésznő, ami nagyon jót tesz neki fizikailag és lelkileg is. A gyógyulás nagymértékben köszönhető ennek, valamint a közelmúltban az orvossal konzultálva elhagytuk az egyik gyógyszerét, az állapota utána rohamosan javult.”

Kiemelt kép: Töröcsik Mari – Forrás: LikeNews.hu