L.L. Junior hónapok óta  először engedte el egész hétvégére a fiúkat volt édesanyjához. Csilla a felhők fölött jár, végre újra együtt aludhatott a fiával, akivel szívmelengető napokat tölthettek el együtt.

Csilla a rendkívüli hétvégét L. L. Juniornak köszönheti, aki ezzel a gesztusával a jelek szerint elásta a csatabárdot, és csak arra koncentrál, hogy Lacikának a legjobb legyen.

„Laci odaadta a kisfiúnkat a hétvégére, és Lacika velem is aludt. Annyira boldog vagyok, el sem hiszem, hogy itt tartunk” – mesélte Csilla, aki augusztus óta csak alkalmanként pár órára találkozhatott kisfiával, ugyanis a rapper a kisebbik gyermekük, Dávidka tragikus halála után magához vette Lacikát.

A feldolgozhatatlan veszteség óta Csilla és L. L. Junior folyamatosan vitatkoztak arról, hogy Lacika kinél lakjon. A kisfiú felügyeleti jogáról októberben már elkezdtek egyezkedni, és a még alá nem írt dokumentum szerint a gyerek egy hetet az édesapjánál, egy hetet az édesanyjánál tölthetne. A legfrissebb hírek itt.

Csilla elmondása alapján L. L. Junior pillanatok alatt megváltozott, és újra olyan rendes vele, mint régen volt.

Az édesanya mellett természetesen L. L. Junior is boldog, hogy rendeződnek a dolgaik, hogy Csillával újra jó a kapcsolatuk, és volt párja pozitívan nyilatkozik újra.

A Bors információi szerint az édesanya ügyvédje és a rapper is bármelyik nap aláírná a gyermek elhelyezéséről szóló dokumentumot, a felek jogi képviselőinek időpont egyeztetése után pedig ténylegesen is pont kerülhet végre az ügy végére.

A rapper és Csilla 10 évvel ezelőtt ismerkedtek meg, a nő akkor Junior háttértáncosaként dolgozott. Ez a munkakapcsolat alakult át szerelemmé, amelynek gyümölcse az lett, hogy 2013-ban megszületett első gyermekük Lacika, rá két évre pedig Dávid. A családi idill akkor bomlott meg, amikor Junior 2016-ban jelenlegi felesége, Körtvélyessy Kinga miatt elhagyta a családot, a közöttük kialakuló, igencsak elmérgesedő állapot pedig kisebbik fiuk, Dávidka halála után kezdődött.

L.L. Junior és Csilla közti konfliktus előzményit ide, ide és ide kattintva tudod elolvasni.

Kiemelt kép: ATV