Négy nappal a halálos gázolás előtte mandulaműtétje volt L.L. Junior kisfiának. Az orvosok szerint legalább egy hétig még ágyban kellett volna maradnia.

Az orrmanduláját távolították el Dávidkának pár nappal a tragédia előtt. A kisfiú kórházban volt, Junior ott látogatta meg őt, ekkor találkoztak vele utoljára. „Jókedvű volt, szaladgált, játszott a testvérével. Az orvosok viszont azt kérték, hogy inkább pihenjen” – mondta a rapper a Borsnak.

Dávidka műtétje sikeres volt, az édesanyja minden instrukciót megkapott az orvosoktól, hogy hogyan lássa el otthon a frissen operált kisfiút. Állítólag azt kérték Csillától, hogy még legalább egy hétig legyenek otthon, nehogy valamilyen fertőzést elkapjon Dávidka.

L.L. Junior kisfiát szeptember 30-án gázolta halálra egy autós Zuglóban. A gyermek át akart szaladni a zebrán az út túloldalára, amikor bekövetkezett a tragédia.

A rapper most azt szeretné, hogy ő nevelhesse tovább nagyobbik gyerekét. Erről már a hivatalos iratokat is benyújtotta a bíróságnak.

Csillának, az édesanyának, amellett, hogy eltemette kisfiát, még azért is harcolnia kell, hogy Lacikának ő legyen a hivatalos gyámja.

Kiemelt kép: Facebook/L.L.Junior