Berki Renáta, azaz Mazsi nagyon boldog férje, Berki Krisztián mellett, ám úgy érzi, hogy a teljes boldogságukhoz a közös gyermek még hiányzik. Mazsi most elmesélte, hogy férjével készen állnak és gőzerővel a babaprojekten dolgoznak.

Nyaraltak

A LikeNews is beszámolt róla, hogy Berkiék karácsony előtt a Maldív-szigetekre, majd később Dubai-ba utaztak. Mazsi a Blikknek elmondta, hogy remélték, hogy esetleg talán hárman fognak visszatérni, de sajnos a fiatal feleség nem esett teherbe. A Likenews legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

A koronavírus miatt vártak

Mazsi a lapnak elmondta, hogy mostohaanyja tanácsára a covid-19 járvány kitörése miatt egy kicsit elcsúsztatták a babaprojektet. „Tavaly a Covid miatt a mostohaanyukám, aki szülésznő, azt javasolta, várjunk egy kicsit a babavállalással, most azonban már zöld utat adtunk a bébinek” – mesélte Mazsi a Blikknek.

A baba dönti el

Berki Krisztián és felesége most már teljesen a kicsire bízzák, hogy mikor érkezik. A házaspár kivizsgáltatta magát, valamint próbálnak a lehető legstresszmentesebb életet élni.

Nem esnek kétségbe

Mazsi elmondta, hogyha nem fognak kétségbeesni, ha a baba még nem jön össze, ugyanis nyárig ő is be van táblázva, valamint Krisztián kislánya, Nati is sokat van velünk, akit saját lányaként szeret.

Nem tesznek különbséget

A csinos feleség nem szeretné, Nati azt érezné, ha megszületik a leendő közös gyermekük Krisztiánnal, hogy különbséget tesznek köztük. „Baráti a viszonyunk, sőt olyan, mintha a saját lányom lenne, mi most így vagyunk egy család. Azt szeretném, ha megszületik a közös gyerekünk, Nati ne érezzen semmilyen különbséget kettejük között” – nyilatkozta Renáta.

Lombik és örökbefogadás is szóba jöhet

Berkiék a lombikprogramba is belevágnának, ha a baba nem jönne össze, de még az örökbefogadástól sem zárkóznak el. „Krisztiánnal együtt szeretnénk leélni az életünket, ez nem kérdés, és mindenképpen szeretnék közös babát, ha orvosi segítséggel, akkor úgy. Sőt, arról is beszéltünk, ha később úgy alakul, a saját baba után örökbe is fogadnánk még egy gyereket. Sok kicsi álmodik saját, boldog családról, mi pedig ezt meg tudnánk adni neki. Ha vége a járványnak, már elhatároztam, hogy ellátogatok néhány nevelőotthonba mesét olvasni a kicsiknek. Voltunk már korábban is, Krisztiánt pedig imádják a gyerekek” – mondta Mazsi a lapnak.

TOVÁBBI CELEBHÍREKET ITT TALÁLSZ!

Jó apának tartja

Berki Renáta jó apának tartja a férjét, valamint imádja, ahogy Nati és Krisztián egymásra néznek és biztos benne, hogy a közös gyermekükkel is remekül fog bánni.

Korábban a közösségi oldalán szóltak be neki

A LikeNews is beszámolt róla, hogy Mazsi durva kommentet kapott, miután kiderült, hogy Berki Krisztián volt párja, Nati édesanyja Hódi Pamela várandós. “Húzzatok bele a babaprojektbe, mert le vagytok maradva” – írta egy nő Mazsi egyik fotójához néhány hónapja. A Likenews legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: Berki Krisztián és Berki Renáta, TV2