Kiderült, hogy bevállalta a botoxolást Szabó Zsófi. A tévésnek azonban jó oka volt rá, ugyanis Zsófit migrén gyötri. A tévésnek azonban a szemkörnyéki izmai nem mozognak, ezért a nevetés sem olyan egyszerű számára.

Évek óta gyötri

Az RTL Klub műsorvezetőjének évek óta megkeseríti az életet a kínzó fejfájás, aki már nagyon sokféle gyógymódot és praktikát, de egyelőre nem találta meg a tökéletes megoldást a problémájára. Ezért döntött úgy, hogy szépészeti beavatkozással próbálja meg orvosolni. A Likenews legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Botoxoltatott

Amióta Zsófi bevállalta a botoxot, hogy a fájdalomtól megszabaduljon azóta nem mozognak rendesen a homlokán az izmok, így a nevetés sem olyan számára, mint régen. A műsorvezető a Viasat3 Észbontók című műsorában mesélt a kellemetlen melléhatásokról.

Megváltoztak az izmok

„Képzeljétek el, a migrénem miatt bebotoxoltattam a szemöldököm, nem mozog itt ez a rész nekem, nem bírok rendesen röhögni” – mondta a műsorban a csinos tévés, akinek a botox hatására megváltoztak az izmai a szemöldöke környékén.

Ezért ajánlják

A botox előnye a gyógyszeres kezeléssel szemben krónikus fejfájás esetén az, hogy képes megelőzni a fejfájás tüneteinek kialakulását. A migrénes fejfájás vonalát jól be lehet lőni, a beteg pedig tudja, hogy honnan indulnak ki a görcsök.

Orvosi módszer volt

„Évek óta küzdök a migrénnel, már rengeteg gyógymódot kipróbáltam. Egy neurológus javasolta, hogy talán a botoxolás működhet. Egy ideig nem mertem vállalni, aztán egy éve mégis elmentem. Sajnos nem javult jelentősen a fejfájásom, de talán kevesebb alkalommal jött elő. Számomra ez határozottan nem egy szépészeti beavatkozás volt, hanem orvosi módszer” – számolt be a Blikknek Szabó Zsófi.

Hozzá ment segítségért

A műsorvezető Magyarország egyik legismertebb és legnépszerűbb plasztikai sebészéhez dr. Krasznai Zsolthoz ment el az injekciós kezelésre, ám az ő esetében a botox nem mulasztotta el teljesen a problémát, így még továbbra is keresi a megoldást.

Most a sport is fontos szerepet játszik

Zsófi életében az anyaság és a munka mellett most a sport is fontos szerepet kapott, bombaalakját a rendszeres futással érte el, ám ez nem mindig volt így, hogy a csinos tévés hagyott időt arra, hogy magával törődjön. KAPCSOLÓDÓ! A legkeményebb és legszebb hivatás: az anyaságról vallott Szabó Zsófi

Alárendelte magát az anyaságnak

A tévés sokáig alárendelte magát az anyaságnak és habár kétségtelenül úgy gondolja, hogy a gyerek az élet legszebb ajándéka, mégis volt, amikor közben úgy érezte, hogy már nem önmaga.A Likenews legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Nehezen alszik a kisfia

“Szerintem nagyon kemény az első három év egy gyerekkel, főleg egy olyan gyerekkel, aki nem alszik. Nekem még most sem alszik rendesen a kisfiam. Engem nagyon-nagyon megviselt, azt gondolom, árnyéka voltam önmagamnak” – mondta a műsorban Zsófi.

A legszebb és legnehezebb hivatás

“A gyerek előtt pedig azt gondoltam, fú hát mennyit dolgozom, nincs időm erre, nincs időm arra, de tapasztalatból mondom, mert látom, hogy futó anyukák milyen eredményekre képesek. Semmi sem annyira nehéz, mint maga az anyaság, ami a legkeményebb és legszebb hivatás. Utána már minden gyerekjáték szerintem” – folytatta a Fókusznak a műsorvezető.

Büszke az elért eredményre

Zsófi elmondta, hogy büszke a futás miatt elért eredményére és ezért is osztja meg az Instagramon a változást. Hozzátette, hogy kemény munka van mögötte. EZ IS ÉRDEKELHET! Aggodalomra adhatnak okot? Látványosan belefogyott a válásba Mádai Vivien és Szabó Zsófi is

Kiemelt kép: Szabó Zsófi – Forrás: RTL Klub