Kisfia születésével új fejezet nyílt Szabó Zsófi életében! A csinos műsorvezető kisfia 2017-ben született meg. A tévés most az RTL Klub Fókusz című műsorában vallott az anyaság nehézségeiről.

Most a sport is fontos szerepet játszik

Zsófi életében az anyaság és a munka mellett most a sport is fontos szerepet kapott, bombaalakját a rendszeres futással érte el, ám ez nem mindig volt így, hogy a csinos tévés hagyott időt arra, hogy magával törődjön. A Likenews legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Alárendelte magát az anyaságnak

A tévés sokáig alárendelte magát az anyaságnak és habár kétségtelenül úgy gondolja, hogy a gyerek az élet legszebb ajándéka, mégis volt, amikor közben úgy érezte, hogy már nem önmaga.

Nehezen alszik a kisfia

„Szerintem nagyon kemény az első három év egy gyerekkel, főleg egy olyan gyerekkel, aki nem alszik. Nekem még most sem alszik rendesen a kisfiam. Engem nagyon-nagyon megviselt, azt gondolom, árnyéka voltam önmagamnak” – mondta a műsorban Zsófi.

A legszebb és legnehezebb hivatás

„A gyerek előtt pedig azt gondoltam, fú hát mennyit dolgozom, nincs időm erre, nincs időm arra, de tapasztalatból mondom, mert látom, hogy futó anyukák milyen eredményekre képesek. Semmi sem annyira nehéz, mint maga az anyaság, ami a legkeményebb és legszebb hivatás. Utána már minden gyerekjáték szerintem” – folytatta a Fókusznak a műsorvezető.

Büszke az elért eredményre

Zsófi elmondta, hogy büszke a futás miatt elért eredményére és ezért is osztja meg az Instagramon a változást. Hozzátette, hogy kemény munka van mögötte. EZ IS ÉRDEKELHET! Aggodalomra adhatnak okot? Látványosan belefogyott a válásba Mádai Vivien és Szabó Zsófi is

Az interjút itt nézhetik vissza

Válnak a férjével

Mint ahogyan azt a LikeNews.hu hírportál is megírta nem egészen öt év házasság után elválik Szabó Zsófi és a férje. A színésznő-műsorvezető a közösségi oldalán tudatta a hírt, illetve a Reggeli műsorában is beszélt róla néhány héttel ezelőtt, hogy férjével ezentúl külön utakon folytatják. Miután Zsófi bejelentette a válását a bulvárlapok természetesen azonnal felkapták a témát és ez volt Zsófi talán egyik legnagyobb félelme. KAPCSOLÓDÓ! Szabó Zsófi hónapokig küzdött a házasságáért, végül ő mondta ki: legyen vége

Intenzív hat év van mögöttük

“Külön vagyunk már, de látni fognak minket együtt, együtt neveljük a kisfiúnkat, aki élő bizonyítéka annak, hogy ez egy valódi szerelem volt, egy komoly kötődés, nagyon intenzív hat évünk volt együtt” – mondta a műsorban akkor Szabó Zsófi. EZ IS ÉRDEKELHET: Puzsér után a Hooligans dobosa is beszólt Szabó Zsófinak a válása miatt

Küzdöttek

“Ha az ember küzd és küzd azért, ami egy idő után nem működik, akkor abban elfárad. És ez egyikünknek sem jó. Ő nem tudott annyira alkalmazkodni, és én sem” – mondta korábban Szabó Zsófi.

Nagyon megviseli a válás körüli hercehurca

Zsófi az utóbbi időben nem nyilatkozott a magánéletét érintő kérdésekről, ám most Istenes Bence hétfő esténként jelentkező IstenEst című műsorában beszélt arról, hogy az elmúlt néhány hét, a válás körüli hercehurca mennyire megviselte. Tudta, hogy rengeteg cikk fog születni, csomó címlap, amit bár szeretett volna megúszni, valahol bizonyára tudta, hogy ez elkerülhetetlen. A Likenews legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: Szabó Zsófi – Forrás: RTL Klub