A műsorvezető nem csinál titkot abból, hogy zenei mindenevő. Szandi dalait azonban nemcsak kedveli, de gyakran énekeli is. Szinte nincs olyan perc Istenes Bence életében, amely tétlenül telne. A műsorvezető nemcsak televíziós kötelezettségeinek tesz eleget, de legutóbb énekesi adottságait is megcsillogtatta az RTL Klubon látható ’Nagy szám’ című műsorban.

Imádja a gyerekdalokat is

„Tulajdonképpen nincs egy olyan dal az életemben, amely végigkísért minden momentumnál. Zeneileg mindenevő vagyok, teljesen más típusú dalokat hallgatok, ha egy forgatási nap után hazafelé tartok és megint csak másokat, ha reggel munkába indulok. A legkorábbi zenés felvétel ’92-ben készült rólam, amikor egy műanyag gitárral a kezemben énekeltem a ’Tél volt’ című dalt. Imádtam a gyerekdalokat, a Csipet Csapat és a Denver rajzfilmek zenéjét. Ahogy Szandi számait is, akinek mai napig nagyon bírom a dalait” – vallotta be a 95.8 Sláger FM-en a műsorvezető, aki azt is elárulta, hogy munkája mellett mivel foglalatoskodik manapság. A Likenews legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Ezen dolgozik

„Dolgozom az IstenEst adásain. A formátumot már tavaly elindítottam a karantén alatt, de az még otthoni keretek között forgott. Mostanra azonban igyekeztem úgy kialakítani a stúdiót, hogy az tényleg olyan legyen, amilyet elképzeltem. Mindent magam készítettem benne, a falakat én festettem, a bútorokat magam válogattam. A visszajelzések alapján tetszik a nézőknek a dolog, meglátjuk hova fut ki az IstenEst” – mondta Istenes Bence, aki e mellet egy új dologba is belekezdett. 

Szeret kreatív lenni

„Szeretek kreatívkodni, nemrég elindítottam egy kreatív ügynökséget. Reklámokat csinálunk cégeknek és persze még egy csomó minden mást is. Mindig is szerettem a kamera mögött dolgozni, szerkeszteni, kreatív munkát végezni. Ez szintén feltölt” – árulta el a Sláger Reggel műsorvezetőinek, Pordán Petrának és Somogyi Zoltánnak Istenes Bence. 

Csobot Adéllal való kapcsolatáról beszélt

Istenes Bence az újraindult Youtube-csatornáján, az IstenEstben vállalta be, hogy őszintén beszél az életéről és a Csobot Adéllal való párkapcsolatáról is. A műsorvezető az adásban a monogámiát dobta fel témaként, amit olyan vendégekkel fejtegetett, mint Járai Márk, Fluor Tomi, és Marics Péter. Bence és Adél nemrégiben az Életünk története című műsorban beszélt a kapcsolatukról és a megcsalásról.

Szerinte nehéz monogámnak lenni

Istenes Bence a műsorban őszintén bevallotta, hogy szerinte nehéz monogámnak lenni, azaz csak egy társsal leélni az életet. “34 éves fejjel ma azt gondolom, ez nagyon nehéz. Ez valamiért rosszul van kitalálva, mert nem működik a monogámia szerintem, nem így vagyunk kódolva mi, emberek, azt gondolom” – mondta a műsorvezető. 

Hiányoznak a pillangók

Bence hozzátette, hogy nem csak neki, de párjának Adélnak is hiányoznak azok a bizonyos pillangók a hasából, ami általában az új kapcsolatokban jellemző, amikor még minden friss és izgalmas. Idővel Bence szerint ez az érzés elveszik mindkét ember részéről. EZ IS ÉRDEKELHET! “Addigra már túl leszünk pár megcsaláson” – Megdöbbentő dolgokat árult el Csobot Adél és Istenes Bence az Életünk történetében

Ezt mondta a kapcsolatukról

“Mi nyolc éve vagyunk együtt. Nem tudsz nyolc év után úgy hozzányúlni a párodhoz, mint ahogyan az első érintkezésekkor, az első hetekben vagy akár az első években. Képtelen vagy úgy megsimogatni, nem tudod úgy kicsalni azt az érzést belőle, nem érzed többé ugyanazt, mint amikor szerelmes vagy, amikor még izgulsz” – folytatta Bence a beszélgetés során.

Nem akarná, hogy Adél mással találkozzon

Annak ellenére, hogy a monogámiát nem tartja egyszerűnek, Bencének az a gondolat sem tetszik, hogy Adél egy másik férfival találkozzon. “Nem tudnám elviselni, hogy Adél azt mondja, megyek és találkozom valakivel háromkor. Ám közben valami alternatív megoldást keresni kell. Erről beszélgetünk őszintén Adéllal és ez egy kapcsolat igazi mélysége. Ő ugyanúgy elmondja, hogy vágyik arra az érzésre, amikor egy fiú úgy mosolyog rá és ő úgy mosolyog vissza, hogy az ember érez valamit a hasában. Ezt már nem érezni egy hosszú kapcsolatban, de attól ugyanúgy van egy lelki kötődésünk, megtaláltuk a társunkat. Csak úgy gondolom, ez a rendszer a mai világban már nem így működik” – fejtette ki a műsorvezető.

A kezdeti izgalom hiányzik

Adél és Bence arra jutottak, hogy a kapcsolatukból a kezdeti izgalom hiányzik, ám Bence nem árulta el, hogy nekik mi lesz a megoldásuk erre a problémára. A Likenews legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: Istenes Bence – Forrás: Youtube-videó