Árpa Attila is szerepet kapott a Keresztanyuban! Új szereplő tűnik fel a sorozatban! Részletek a Keresztanyu ma este 19:55-kor kezdődő részében az RTL Klubon!

Hatalmas siker

Mint azt a LikeNews is megírta hatalmas siker az RTL Klub legújabb napi sorozata a Keresztanyu. A nézők már a premier nézettségét is az egekbe repítették, és azóta is kitartanak új kedvencük mellett. A Likenews legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Izgalom és humor

Ahogy azt a Keresztanyu alkotói is ígérték, az RTL Klub új napi filmsorozatában, a Hámori Barbara showrunner által jegyzett Keresztanyuban, humorból és izgalomból nincs hiány, és ezzel a nézők is egyetértenek.

A Drága örökösök alkotóitól

A Drága örökösök sikere után a showrunner nevéhez fűződő új szériának is már most hatalmas rajongótábora van.

Ennyien látták a premiert

A Keresztanyu főműsoridőben vetített premier epizódja a 21,3 %-os közönségarányt ért el a kereskedelmileg fontos 18-49-es célcsoportban, közel 1 millió 40 ezer nézőt ültetve a képernyők elé a teljes lakosság köréből.

A Keresztanyu január közepén is a nézettségi toplista élén

Az év második hetében is az RTL Klub Keresztanyu című filmsorozata volt a hét legnézettebb műsora a fő kereskedelmi célcsoportban főműsoridőben. A 18-49 éves korcsoportban ezen a héten is a legnézettebb műsor a Keresztanyu, amelynek a keddi epizódja vitte a hetet (17,4% SHR), a TOP10 legnézettebb műsorból pedig további hét (négy Keresztanyu-epizód, két Híradó, illetve a Fókusz egyik adása) volt látható az RTL Klubon.

A hétfői epizód is tarolt

A legfontosabb kereskedelmi célcsoportban ezúttal is a Keresztanyu lett a legnézettebb műsor: a sorozat hétfői epizódja 15,9-os SHR-rel került a nézettségi lista legelső helyére, de a dobogó második és harmadik fokán is a Keresztanyu egy-egy epizódja áll – derül ki az RTL Sajtóklubjának információiból.

Árpa Attila is feltűnik a színen

A Keresztanyu ma esti előzeteséből kiderül, hogy Árpa Attila is feltűnik a színen, ám az sajnos egyelőre nem derült ki, hogy a karaktere kiemelt jelentőséget kap-e a jövőben.

Mutatjuk az előzetest!

A Likenews legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: RTL Klub – Sajtóklub