Már a műsor közben is felmerült, hogy Gabriela Spanic és Andrei Mangra között több lehet, mint barátság vagy mint táncpartneri viszony, ám konkrétan a Dancing with the Stars alatt nem derültek ki részletek.

Gabriela a nyáron érkezett Magyarországra

Mint ismert Gabriela Spanic még a nyár végén érkezett meg Magyarországra, azért, hogy szerepeljen a TV2 táncos műsorában, a Dancing with the Starsban.

Jól érezte magát nálunk

A csatorna vezetői igyekeztek mindent megtenni azért, hogy a Paula és Paulina sztárja itt tartózkodása alatt a lehető legjobban érezze magát, ezért a Nagyváradon élő, magyar ajkú, de spanyolul is tökéletesen beszélő Andrei Mangrát választották ki Gaby táncpartnerének.

Végig izzott köztük a levegő

Andrei és Gaby között gyakorlatilag égig izzott a levegő, a két művész kiválóan meg is értette egymást a táncparketten, mindegyik szereplésük alkalmával forrt köztük a levegő és pillanatok alatt belopták magukat a nézők szívébe.

Gaby a műsor után hazautazott Mexikóba

Mint ahogyan azt a LikeNews is megírta a műsor vége után, hétfőn már vissza is utazott Mexikóba, azonban nagyon úgy tűnik, hogy táncpartnere, Andrei Manga is vele tartott.

Ezt mondta egy interjúban

Telenovella Magazinnak adott interjújában Gabriela ugyanis elárulta, hogy a karácsonyt is együtt töltik majd mexikói otthonában, így valószínűsíthetően Andrei is rajta volt azon a gépen, amivel hétfőn hajnalban Spanic hazautazott.

Nemrég vesztette el az édesanyját

Gabriela Spanic édesanyja októberben hunyt el, a tragikus hírt a színésznő a táncosműsor egyik élőshowja után tudta meg. A világsztár még telefonon eltudott búcsúzni haldokló édesanyjától.

Kapcsolódó!

Szívszorító: adás közben lett rosszul a gyászoló Gabriela Spanic

Második helyezettek lettek

Gaby és Andrei a Dancing with the Starsban második helyezést értek el, az első helyen ugyanis a nézők szavazatati alapján Gelencsér Tímea és Hegyes Bertalan végzett.

Kiemelt kép: Gabriela Spanic, TV2