2021-ben újra Survivor, a kitartás, a taktika és a túlélés játéka! Joe, a túlélő show műsorvezetője várja a jelentkezőket a Survivor idei évadába, ahol a civil versenyzők közismert hírességekkel mérik össze az erejüket.

A túlélésről szól

2020 a túlélésről szólt, 2021 pedig a Survivorről (gyártó: Paprika Studios)! A túlélő show idén újra a képernyőn és minden eddiginél több fordulatot ígér. A Likenews legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Már lehet jelentkezni

A vállalkozó szellemű versenyzők már jelentkezhetnek a műsor oldalán https://rtl.hu/rtlklub/survivor/jelentkezz és a legjobbak egzotikus helyszínen mérik össze majd a kitartásukat, taktikai tudásukat, teherbíró képességüket a hazai hírességekkel.

FRISS! Hoppá: Babaprojektbe fog Emilio és Tina?

20 milliós fődíj


A 20 millió forintos fődíjért folyó küzdelem műsorvezetője, az Éjjel-Nappal Budapest kőkemény sztárja, Joe nem fogja kímélni sem a civil játékosokat, sem pedig a hírességeket, akiknek ugyanúgy meg kell küzdenie az éghajlat, a nomád élet, az éhezés, az élővilág okozta nehézségekkel és az ezekből adódó fizikai és lelki megpróbáltatásokkal.

Kiknek szól a játék?

Joe azok jelentkezését várja, akik hisznek magukban, nem rettennek vissza a kihívásoktól, bármit túlélnek és le akarják győzni híres vetélytársaikat!

Joe is keményen eddz

Valóságos sport-polihisztor, egy igazi keménylegény a Survivor idei szériájának műsorvezetője, Joe. Az eddigieknél is keményebben edzi magát, de nem csak fizikailag, mentálisan is. Így készül a Survivorre, hiszen hiába műsorvezetőként megy ki a szigetre, ő is ki lesz téve a viszontagságoknak, nem csak a versenyzők, akiknek fele ezúttal híresség.

Ez is érdekelhet: Liptai Claudia: volt néhány üvöltésünk Bochkorral

A Fókusz Joe-val készült riportját itt tudod visszanézni

A Likenews legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: Joe, Fókusz