Mint ahogyan azt a LikeNews is megírta koronavírusra tesztelték Tóth Gabit és a férjét, Krausz Gábort.

Ezért volt szükség a teszte

Bár Gabiék nem betegek, de a posztjában arról beszél, hogy fontosnak tartja tesztelteni magát, ugyanis sokan tünetmentes hordozók, éppen ezért nem szeretne a tudta nélkül megfertőzni senkit, ezzel a lépéssel igyekszik óvni a környezetét, ő is, illetve a férje is.

KÖVESS MINKET A FACEBOOKON IS!

EZ IS ÉRDEKELHET:

A szív megszakad: Gyászol Tóth Gabi – Megható fotóval búcsúzik az énekesnő

Vigyázzunk egymásra

PCR tesztelés előtt és után… Mivel a mi korosztályunkban gyakran tünetmentesen vészelik át a Covidot, így kötelességünknek éreztük, hogy biztonság/ megelőzés céljából teszteltessük magunkat, ezzel is óvva a szüleinket, környezetünkben lévőket, hisz ők veszélyeztetett korosztály. Magyarország első koronavírus tesztszolgáltatója a @tesztallomas és PCR teszteket végeznek ami nem gyors teszt! A mintavételhez nem kell kiszállni a kocsiból, gyorsan elvégezhető 72 órán belül meg is érkezik az eredmény e-mail-ben..időpontot foglalni kizárólag online lehet a www.tesztallomas.hu oldalon!a weboldalon minden hasznos infot is megtaláltak!Most 3 autós állomásuk van Budapesten , de hamarosan nyílik a negyedik is Pesten! Vigyázzunk egymásra, vigyázzunk szüleinkre! ” – írta korábbi bejegyzésében az énekesnő.

TOVÁBBI CELEBHÍREKET ITT TALÁLSZ!

Témába vág:

Megvan az eredmény

„Covid teszt negativ. Ma reggel teszteltettünk és most estére meg is lett az eredmény @tesztallomas -tól
Az elmúlt hetekben voltak még forgatások, ahol sokan lettek betegek,így nem voltunk biztosak magunkban sem.. a családnál nincs fontosabb, ezért a mai naptól újra csak akkor megyünk el itthonról, ha nagyon muszáj.

Megnyugvást adott nekik az eredmény

Nekünk megnyugvást ad és egy tiszta lapot ez az eredmény.. hiába kaptunk ma sok kritikát, negatív hozzáállást, ma nekünk a “negatív” a legpozitívabb, ha nektek valami olyan dolog ad megnyugvást, amire mások furcsàn néznek, vagy leszólnak miatta benneteket, ti akkor is cselekedjetek úgy, ahogy nektek a legjobb! Nekünk így! Mert mi hisszük, hogy ezzel azokra is vigyázhatunk, akik nem hisznek bennünk.” – írja legújabb posztjában Gabi.

Gabi bejegyzése itt érhető el:

Kiemelt kép: Tóth Gabi