A koronavírussal küzdő Majka nemrégiben visszakerült a kórházba, ugyanis állapota rosszabbodott. A rapper családja, párja, Hajni és a gyerekeik és elkapták a betegséget.

Kiderült a ct eredménye

“Nagyon szerettem volna, ha reggel felkelek, elmegyek ct-re, és úgy jövök vissza, hogy javult a helyzet. Elmentem, bizakodó voltam, de már tegnap éreztem, hogy mintha a tüdőm rosszabb lenne. Az van, hogy azért ilyen fura a hangom, mert egész nap beszéltem. Nemhogy hazamenetel nem lesz, még minimum öt napig maradnom kell a kórházban” – mondta Majka a tegnap esti videóban.

Kapcsolódó!

Kiderült, milyen gyógyszerrel kezelik Majkát – Ilyen állapotban van most a kórházban lévő rapper – videó

Hiányzik neki a családja

“A kölykök és a Hajni nagyon hiányoznak, de el kell ismerjem, a legjobb helyen vagyok” – folytatta a rapper.

Romlott az állapota

“Amikor bejöttem csütörtökön, akkor lettem szarul, ott kezdődtek a tünetek, hétfőn jöttem el a kórházba, viszonylag hamar. És ott nézték meg nekem a ct-t, bent voltam két napot, hazamentem, visszajöttem, mert magas volt a lázam. Kábé 2-3%-kal romlott” – mesélte a rajongóinak Majka egy korábbi videójában.

A vírus megtámadta a szívét

Amint arról a BudaPestkörnyeke.hu is beszámolt, Majkának régóta szívproblémái vannak. Kétszer meg is műtötték. Azonban szívpanaszai a koronavírus miatt újra előjöttek.

Ma is jelentkezett

Majka szokásos módon ma is jelentkezett, azért, hogy számot adjon az állapotáról. Egy kicsit félve beszélt a legújabb eredményeiről, de azért nagyon bízik benne, hogy pár nap múlva most már végleg hazamehet.

Jó a laborja

Elmondta, hogy az orvosok szerint a labor eredmények sokkal fontosabbak a gyógyulása szempontjából, mivel az dönt arról, hogy mennyire javul vagy romlik a beteg állapota. Majka arról is beszélt, hogy az ő laboreredményei jók. „Nekem most már másfél napja jók az eredmények, ha ez három napig jó, egy picit azt lehet mondani, hogy ez egy jó jel, de ilyet nem mondok, abszolút”

Kritikus napok

A rapper arról is beszélt, hogy bízik benne a következő napokban még jobbak lesznek az eredményei, ezáltal pedig végre elindulhat majd a rendes gyógyulás útján. Orvosai szerint viszont ezek még kritikus napok, Majka ennek ellenére nagyon bizakodó.

Nagyon bízakodó

„Reménykedem, hogy az elkövetkezendő egy-két napban jók lesznek az eredmények, és akkor elindulunk a gyógyulás útján. Ez a 12. napom a coviddal. Ha orvosilag nézzük a történelmét a betegeknek, gyakorlatilag itt van az, hogy kezdesz kimenni belőle talán, de ezek még mindig a kritikus napok, arra figyeljetek. A dokik azt mondják, hogy hiába van az, hogy jól érzed magad, a hetedik nap kritikus pont. Meg a kilencedik és a tizenkettedik napon is fordulhat a dolog. De gondolom, ebből kifolyólag mindig fordulhat a dolog.” – mondta videójában a rapper, majd a rosszakaróinak is üzent:

„Az az igazság, hogy ezek az emberekre, akik nem létező avatárokról irogatnak, azoknak a véleménye nem számít, annyira arctalan, szartalan trollok. Lehet, hogy a való életben a legnagyobb rajongóim, csak unatkoznak. Ezekről én nem is veszek tudomást.”

Kiemelt kép: Majka, YouTube