Elmondhatjuk, hogy a nagy sikerű Barátok Közt című sorozatban egyedül a Szőke Zoltán által alakított Berényi Miklósnak van kilenc élete, ugyanis őt a 22 év alatt nem sikerült eltenni láb alól, habár több halálközeli élménye is volt. Vele ellentétben több karakter igen drámai módon távozott a sorozatból.

Berényi András

Talán a legsokkolóbb haláleset Berényi Andrásé volt, akit R. Kárpáti Péter alakított több mint egy évtizeden át. Habár a nézők is teljesen kiakadtak a színész távozásán és többen a visszatérését követelték, erre nem került sor. András halálát lényegében a testvére Berényi Miki okozta, aki azért bérelt fel bérgyilkosokat, hogy végezzenek a testvérükkel, Attilával. A rendezvényen, ahol Attilát akarták megölni végül András jelent meg és a Berényi névtábla alapján Andrást találták meg, aki megbotlott és leesett egy tetőről. A Likenews legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Berényi Ákos

Nem András az egyetlen, aki a halálát egy háztetőről leesve lelte. Testvérének Zoltánnak és Berényi Claudiának a fia Ákost egy ügyvéd lógatta ki, ám végül nem ölte meg, de a srác rálépett egy fémhengerre és lezuhant.

Varga Brigitta

Varga Brigitta Kertész Géza barátnője volt és habár csupán egy évig szerepelt a sorozatban a halála igen drámaira sikerült. A karaktert Kántor Zsuzsa alakította. Brigitta a sorozatban azért halt meg, mert habár a liftajtó kinyílt, de a fiatal lány lezuhant a liftaknába és szörnyethalt. OLVASD EL EZT IS! Ezt nem hiszed el: Felnőttfilmes múltjáról vallott a Barátok közt sztárja, mindenki Vili bácsija

Magdi anyus

Kertész Vilmosné Magdolna halálát egy papírgalacsin okozta 2009-ben, ugyanis amikor a lépcsőn felakarta venni kifordult a lába és lezuhant. A Fodor Zsóka által alakított karakter azóta többször is visszatért szellemként, vagy megemlékezésekben.

Vida Rudolf

Vida Rudolf karakterét Csórics Balázs alakította, akinek a halálát a jó szíve okozta. Rudi ugyanis Fekete Aliz és Barta Krisztián esküvőjén akarta megállítani a kábítószerhatása alatt dühöngő Bokros Ádámot, de végül lezuhant egy hajóról. A Youtube-on nagy sikernek örvend a videó, ahol Rudi szanaszét veri Krisztiánt:

Novák Csaba

Novák Csaba Novák Laci fia először állandó szereplő volt, majd néha-néha visszatért a sorozatba. 2012-ben írták ki a karaktert, aki autóbaleset következtében hunyt el. A karaktert Kővári Tamás alakította.

Egresi Antal Tóni

Berényi Miklós és Berényi Nóra örökbefogadott fia, Tóni szintén autóbalesetben vesztette életét. Dósa Mátyás karaktere szintén visszatért már a Barátok Köztbe szellemformájában.

Schneider Róbert

Schneider Róbert, Berényi Ágnes nevelt fia nem sokkal azután halt meg, hogy Nórával összeházasodtak A férfit egy Liza nevű mostohatestvér ölte meg, amikor egy gyertyatartóval fejbe vágta. Ő szintén visszatért szellemként.

Schneider Ludwig

A Zubornyák Zoltán által alakított karakter az előbb említett Robi édesapja volt, akit Berényi Ágnes, akit Gubík Ági alakított véletlenül fejbe lőtte a fegyverével. A Likenews legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Véget ér a sorozat

LikeNews is megírta, hogy véget ér az 1998 óta futó Barátok Közt sorozat. Tavaly augusztusban a tízezredik epizód adásba kerülését ünnepelhették. A programigazgató elmondta, hogy akkor kezdődtek a problémák, amikor Kalmár Tamás a sorozat alapító producere távozott, ugyanis ezután a sorozat egy olyan útvesztőbe került, ami teljesen az eredeti céloktól és gondolatoktól független volt, rossz irányba ment el.

Az összeállítást a 24.hu készítette.

Kiemelt kép: Barátok Közt – Forrás: RTL Klub