Várkonyi András nevét egy egész ország ismeri, hiszen már 22 éve a mindennajaink részévé vált, mint az ország Vili bácsija. A Barátok közt színésze azonban most hihetetlen dologról vallott, elmondta, hogy bizony fiatalabb korában, amikor szüksége volt a pénzre, ő is vállalt olyan munkát, amire ma már csak mosolyogva tud visszagondolni.

Karrierje elején

A színész a hot! magazinnak adogtt interjút, melybe elárulta, hogy karrierje elején több felnőttfilmes produkcióban is részt vett, persze nem színészként, csupán szinkronhangként. „Nem szerettem a vidéki életformát. Nagyon szegény voltam, amikor Békéscsabán játszottam. Fűtetlen albérletekre tellett csak, előfordult, hogy belefagyott a víz a kancsóba ” – árulta el a lapnak Várkonyi András.  A Likenews legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Pesti gyerek

„Elment négy évem, és amikor Horváth Ilona Budapestre hívott a Vidám színházhoz, szívesen otthagytam a vidéket, hiszen született pesti gyerek vagyok” – emlékezett vissza.

Felnőttfilm-szinkronizálás

Mielőtt azonban rátalált volna a megélhetést nyújtó biztos szerepre a színész több dolgot is kipróbált annak érdekében, hogy bevételhet jusson. Így történhetet meg az, hogy a 90-es években felnőttfilm-szinkornizálással is foglalkozott.

Jókat nevettek közben

„Való igaz, hogy amikor Magyarországra először bejöttek ezek a filmek, a hangunkat adtuk hozzájuk. Jókat nevettünk a jeleneteken és a helyzeteken, nem igazán tudtuk komolyan venni az egészet(…) Persze, a nyögdécseléshez nem nagyon kellett színészkedni – mesélte lapnak.

Más volt a világ

Várkonyi András a hot!-nak arról is beszélt, hogy akkoriban még egészen másként működött a világ, a 90-es években a pornóipar egy igencsak virágzó ágazat volt, ő pedig mindenféle szinkronfelkérést elvállalt.

Ez is csak egy műfaj

„Ez is csak egy műfaj. Igaz, kell egy kicsi gyomor hozzá, de ma sem gondolom, hogy ez problémás vagy kellemetlen lenne számomra. Persze, nem sorolom a nagy alakításaim vagy a szerepeim közé” – mondta a színész a lapnak.

Véget ér a Barátok közt

Mint ahogyan arról a LikeNews.hu hírportál is beszámolt 22 év után véget ér a Barátok közt, a Mátyás király tér lakói pedig végleg búcsúznak a nézőktől. IDE KAPCSOLÓDIK: Váratlan döntés született: 22 év után véget ér a Barátok Közt

Augusztusban még ünnepeltek

Mint megírtuk idén augusztusban a tízezredik epizód adásba kerülését ünnepelhette még a Barátok közt stábja, akkor talán még senki nem sejtette, mi is fog következni. A sorozat fénykorában volt, hogy kétmillió néző is a képernyő elé ült, hogy kövesse a Berényi család és szomszédaiknak életét. Azonban egy időben a sorozat már nem hozta a várt nézettségi számokat, de ettől függetlenül még mindig van egy biztos rajongói bázisa. IDE KAPCSOLÓDIK: Bosszúból szivárogtathatta ki valaki a Barátok Közt befejező részeinek a történetét

Nehéz döntés született

A Blikk korábban azt írta, hogy az RTL Klubnak dönteni kellett, hogy azt a nagyjából évi 1 milliárd forintot, amibe a sorozatkészítése kerül erre áldozzák-e, vagy valami másba fektetik bele. NE HAGYD KI! Megszólaltak a Barátok Közt színészei: mi lesz velük?

Megszólalt egy bennfentes

“A sorozat íróival állítólag már közölték, kezdjék elvarrni a történetszálakat, hogy egy, a 22 éves sorozathoz méltó befejezést kapjon a széria. December végéig befejeződhet az új részek írása, azaz legkésőbb tavasszal a forgatásnak is vége lehet, így a nyáron elköszönhetnek a nézők a Mátyás király tér lakóitól” – mondta korbábban egy bennfentes a Blikknek. EZ IS ÉRDEKELHET: Döbbenetes: kiszivárgott a Barátok közt utolsó hetének történetszála, így érhet véget a 22 éves tartó sorozat

Kiszivárgott történetszál?

A rajongókat meglepetésszerűen érte a hír, miszerint véget ér a kultikus sorozat, most pedig nagyon úgy tűnik, hogy a Barátok közt utolsó egy hetének a teljes történetvonala kiszivárgott. A Blikk azt írja, hogy egy 120 oldalas dokumentumot juttattak el hozzájuk, ami számos meglepő információ tartalmaz. Azonban számos jogi dolog miatt ebből ők sem idézhetnek, annyit azonban elárult a lap, hogy hogy azt már a Barátok közt több mint két évtizede alatt megszoktuk, több izgalmas családi és magánéleti történettel és persze, meglepő fordulatokkal készülnek lezárni az RTL Klub népszerű sorozatát, amelynek utolsó időszakában néhány korábban erősen meghatározó szereplő is feltűnik majd.  A Likenews legfrissebb híreit ide kattintva éred el!