A LikeNews.hu portál is beszámolt róla, hogy elhunyt Rubint Réka imádott édesanyja, Zsuzsanna. Az asszony a lánya és unokai karjaiban halt meg, a kiérkező mentők és mentőhelikopter sem tudta megmenteni az életét.

Norbi tudatta a követőkkel a szomorú hírt

Norbi a posztban elmondta, hogy nem szeretnék találgatást és bulvár pletykát éppen ezért elejét véve a találgatásoknak szomorúan tudatják, hogy sajnos Réka édesanyja elhunyt. Mint Norbi a bejegyzésben írja “A mai napon kora délután Réka édesanyja, szeretett Anyósom, egy szokásos boldog családi látogatás után, kifelé menet, a garázs előtt, jómagam, Lara, Norbika és Réka kezei között elhunyt.” A Likenews legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Próbálták újraéleszteni

“Fiammal próbáltuk újraéleszteni, a mentők 10p alatt kiértek, percekkel később mentőhelikopter is jött, de 1 óra küzdelem ellenére sem tudták a szívét újra elindítani. Ezúton köszönöm a mentők, orvosok, rendőrök, szomszédok igyekezetét. A sokk és a fájdalom elmondhatatlan. Nagyon féltem Rékát. Ölellek Benneteket! Norbi” – írta a bejegyzésben tegnap Norbi. KAPCSOLÓDÓ! “Belehalok ebbe az űrbe” – Szívszorító szavakkal búcsúzott édesanyjától Rubint Réka

Korábban koronavírusos volt

Mint ismert Rubint Réka édesanyja korábban elkapta a koronavírust, kétoldali tüdőgyulladása volt, ám ebből akkor felépült. Gyógyulásáról Réka a közösségi oldalán adott hírt: “Tegnap említettem, hogy megosztom veletek azt a CSODÁT, ami velem/velünk történt az elmúlt hetekben. Könnyekkel és félelemmel teli időszakon vagyunk túl, de mint mindig, most is megtapasztaltam, hogy a szeretetnek óriási ÉLTETŐ ereje van!” 

Boldog napjuk volt

Habár a család teljesen összetört, mégis vigasztalja őket a tudat, hogy Zsuzsanna boldog volt a halála előtt. “Még mindig borzasztóan vagyunk, nem is lehetnénk másképp, de Rékával arra gondolunk, hogy az elkerülhetetlen mégis csak úgy következett be, ahogy. Anyósom az utolsó napját végig velünk töltötte, büszkén nézte a lányát, miközben edzést tart, néha elszenderedett a délelőtt folyamán, aztán Réka ebédet főzött az egész családnak, jókat ettünk, ittunk és sokat nevettünk. Boldog napunk volt” – mesélte Norbi a Blikknek.

Tüdőembólia okozta a halálát

Ahogy mi is megírtuk, Rubint Réka édesanyja tavaly év végén megfertőződött a koronavírussal és vélhetően ennek a szövődményeként tüdőembólia miatt hunyt el. “Hiába szedte a vérhígítót, amit egyébként is évek óta használt, sajnos, elkerülhetetlen volt a tragédia. A szakorvos azt mondta, ha éppen nem velünk van, hanem 400 kilométerrel odább, akkor is ugyanabban az időpontban lett volna rosszul. Mindig szoros volt a kapcsolatunk, de az utóbbi hónapokban a megszokottnál is több időt töltöttünk együtt. Éppen a betegség miatt, nagyon megijedtünk akkor, hogy elveszítjük, ezért akartuk a közelünkben tudni, hogy vigyázzunk rá” – folytatta Norbi a lapnak.

A gyerekek nehezen dolgozzák fel

A fitneszguru azt is elmondta, hogy két nagyobbik gyermekük Lara és Norbi, akik jelen voltak a tragédiakor érthető módon nagyon nehezen dolgozzák fel. Nagylányuk reggel is sírva ébredt fel. ” Nagyon erősek, de hiányzik nekik, ők Réka anyukájának a kezeiben nőttek fel, erős kötődés volt köztük”. OLVASD EL! “Szegény Réka, itt van 43 évesen, és most se édesapja, se édesanyja, árva lett” – Schobert Norbi megszólalt a családjuk tragédiájáról

Édesapja 2019-ben huny el

Réka édesapja 2019-ben hunyt el. Rubint Réka édesapja, akárcsak Schobert Norbert, komoly szívműtéten esett át. A beavatkozást nem lehetett tovább halogatni, szívének állapota ugyanis nem javult, ám a fő cél az volt, hogy ne is romoljon tovább, erről a Blikk számolt be még 2018 nyarán. Ezt követően azonban 2019 februárjában Réka szomorú hírről számolt be a közösségi oldalán: édesapja ugyanis 70 éves korában elhunyt.

Így búcsúzott tőle akkor Réka

„Édesapám évek óta szívproblémával küzdött, ugyanazon az osztályon volt, ahol Norbiért imádkoztam évekkel ezelőtt. Az életéért küzdő, halál torkából már többször is felálló édesapám tegnap elköszönt” – írta akkor egy a közösségi oldalára feltöltött posztban Réka.

El tudtak köszönni

„Azt kérte, hogy vigyük ki a kórteremből, mert szeretne méltón búcsúzni. Ült a tolószékben, fogtuk egymás kezét, úgy, mint mindig. Ő összegezte számomra a felfoghatatlant, és arra kérte Norbit: „Mindig vigyázz rá, mert ő az én legféltettebb kincsem” – írta.

Hosszú ideje küzdött a betegséggel

Réka édesapja már hosszú ideje küzdött a betegséggel, ám a halála előtt hónapokban már nagyon legyengült. „Itt van az illata az orromban. Tegnap délután még megborotváltam, megmasszíroztam a régen oly erős, most törékeny kezeit. Öleltem, miközben a könnyeim az arcán végiggördültek. S bár tudtam, hogy ez be fog következni, most mégis annyira fáj” – írta akkor Rubint Réka. A Likenews legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: Rubint Réka – Forrás: ATV