A LikeNews is beszámolt róla, hogy Kovács Áron és felesége, Gabriella 25 év után úgy döntöttek, hogy külön utakon folytatják. A műsorvezető a LifeTV Bréking című műsorában mondta el, hogy miért döntött úgy, hogy nem teregeti ki a nyilvánosság elé a válás részleteit.

Védi a családját

Áron a műsorban kifejtette, hogy a családja védelmében nem teregeti ki a szennyest, valamint nem tartja magát sztárnak, ezért sem szeretne a magánéletével haknizni. Hozzátette, hogy a válás lezajlása után a tapasztalatait szívesen megosztja másokkal. A Likenews legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Nem akarja a nyilvánosság elé tárni

„Nem akartam, hogy ez a nyilvánosság előtt történjen. Mégis sokan megmartak azzal, olvastam pár kommentet, hogy milyen sztárpár, minek ezt megosztani a világgal? Én ugyanezt gondolom. (…) Azért nem nyilatkozom, mert ez egy folyamatban lévő ügy, nem szeretném, ha sérülnénk a szereplők. (…) Nem írtak rólam bántót, így ezzel letudtam az egészet. Mikor ez lezárul, és minden szereplőt biztonságban tudok, akkor majd lehet erről bármennyit mesélni, vagy bármennyit sztorizni. De ez az egész még folyamatban van” – mondta Áron a műsorban.

Demcsák Zsuzsának fog mesélni

A műsorvezető az adás végén megígérte Demcsák Zsuzsának, hogyha végleg lezárult a válási procerdúra, akkor elmondja neki részletesen, hogy mi történt – írja a Blikk.

Nem posztol a gyerekeiről

A tévés azt is elárulta, hogy a gyerekei védelmében nem tesz közzé róluk fotókat, ugyanis rengeteg veszéllyel járhat, épp ezért szerinte a hírességeknek sem szabadna ezt tenni korlátok nélkül.

Sok hullámvölgyük volt

A párosnak ez alatt a negyed évszázad alatt számos hullámvölgyük volt s hiába próbálták rendbe tenni a házasságukat az végül nem sikerült. A Blikk úgy tudja, hogy a pár már hónapok óta nem él együtt és a szükséges papírokat is beadták már a bíróságra.

EZT IS OLVASD EL!

“A férfit meg kell tartanotok! Ez a női program” – mondta nem olyan régen a válófélben lévő Kovács Áron

Minden elsöprő szerelem volt

Pedig Áronék szerelme minden elsöprő volt: a páros 25 évvel ezelőtt ismerkedett meg, majd kilenc évvel később álltak oltár elé. Azt sosem tagadták, hogy alapvetően mindenben különböznek, az erős érzelmek azonban mindent felülírtak.

Két gyermekük született

Áronéknak két gyermekük született, a most 14 évese Máté és a 7 éves Luca, akik miatt a szülők mindent megtesznek azért, hogy békében rendezzék a válást.

Többször becsapta a feleségét

A rádiós korábban Joshi Bharat műsorában beszélt arról, hogy a feleségét már többször is becsapta. „Nagy sebeket okoztam a páromnak, megbántottam a hiúságában, mondhatni alapos munkát végeztem. Viszont nagyon bízunk benne, hogy megmenthető a dolog, szeretnénk megtalálni az egymáshoz vezető utat” – árulta el Áron, amikor néhány évvel ezelőtt már veszélybe kerül a házasságuk.

Más nőket is megkívánt

Áron évekkel ezelőtt beszélt arról is, hogy a felesége mellett más nőket is megkíván, s nem tagadta, hogy ez hatalmas feszültségeket okoz a házasságukban, ám eddig ezeket sikerült mindig rendbe tenniük, mert úgy érezték összetartoznak. A Likenews legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: Kovács Áron, Viasat3