A december 5-én elhunyt legendás magyar színésznőről már korábban is kiderült, hogy annak ellenére, hogy egy szem fia volt, aki törvényesen örökölhetne mindent, ő és férje mégis végrendelkeztek, ám most fény derült rá, hogy Pécsi Ildikó nem csak egy testamentumot hagyott hátra.

Az egyik végrendelet dr. Magyar Györgynél van

A néhai színésznő és júliusban elhunyt férje, Szűcs Lajos külön rendelkeztek, amit ügyvédjük dr. Magyar György őriz. Pécsi Ildikó férjének végrendeletének ügyében már elindult a hagyatéki eljárás.

Van egy másik végrendelet

A Bors megtudta, a színésznő fogadott fiától, hogy létezik egy másik végrendelet is.

Későbbre datálodik

„Idikónak van egy végrendelete, ami állítólag dr. Magyar Györgynél található. Tudomásom szerint azonban a színésznő készítetett egy másikat, ami későbbre datálódik” – mondta L.Péterfi Csaba a lapnak.

EZ IS ÉRDEKELHET!

A halála előtt imádott kutyájának is talált szerető otthont Pécsi Ildikó

Nem sokkal a halála előtt készült

A férfi annyit még elmondott, hogy ez a végrendelet nem sokkal Pécsi Ildikó halála előtt készült, de a tartalmáról nem adhatott ki információt.

Férje júliusban hunyt el

Pécsi Ildikó imádott férje, Szűcs Lajos tavaly júliusban hunyt el.

Filmbeillő szerelem volt az övék

Igazi filmbe illő, romantikus történet. Már a megismerkedésük sem volt mindennapi, a focista az Aranyember című filmben látta meg a fiatal Ildikót, és azonnal beleszeretett. Később személyesen is találkoztak, és többé nem engedték el egymás kezét.

Belebetegedett a gyászba

LikeNews is megírta, hogy a gyász annyira összetörte a Kossuth-díjas színésznőt, hogy 14 kilogrammot fogyott, valamint lelkileg és fizikálisan is belebetegedett. A vérnyomását és a vércukorszintjét az orvosok beállították, többször kapott vitaminkúrát és infúziót is.

Vágyott a halálra

Pécsi Ildikó férje halála után már nem is szeretett volna sokáig élni és a haláltól sem félt egyáltalán. A színésznő hitt a földöntúli életben, ahol újra láthatja szeretett édesanyját és férjét.

Kiemelt kép: Pécsi Ildikó