A LikeNews is megírta, hogy karácsony előtt Berki Krisztián és Berki Mazsi elhagyták az országot, ám azt nem árulták el, hogy hová is mentek.

Rengeteg képet tettek fel

A Berki házaspár néhány napja rengeteg képet tölt fel a közösségi oldalaikra, ám egyikük sem árulta el a pontos helyszínt, ám most úgy tűnik Mazsi még is elszólta magát.

Már jártak itt

„”Két évvel ezelőtt, amikor itt voltunk, minden nap sírtam, és most is annyira hálás vagyok, hogy sikerült ide eljutnunk” – mondta Mazsi egy Instagram sztoriban, írja a Blikk.

Florida, vagy a Bahamák?

A pár két évvel ezelőtt hosszabb időt töltött Floridában, majd a Bahamákra mentek, a képekből következtetve pedig valószínű, hogy az utóbbit választották úti célnak, tehát valószínűleg a Bahamákon töltik az ünnepeket.

Pár napja azt rebesgették, hogy Mazsi babát vár

Mint ahogyan azt a LikeNews is megírta Berkiék rajongóinak feltűnt, hogy az elmúlt időszakban Mazsi egy kisebb pocakot növesztett, habár így is gyönyörű, de a kommentelők egyre gyakrabban kérdezgetik, hogy áldott állapotban van-e.

Nagyon vágynak már egy kisbabára

Mazsi és Krisztián szeretnének közös gyermeket, habár korábban a műsorvezető azt mondta, hogy 40 éves kora előtt nem szeretne második gyereket, de mivel azt már betöltötte a nyáron, így nem lehet akadálya – írja a Bors.

Egy közös fotó alatt kezdtek el gyanakodni

Mazsi nemrég tett közzé egy közös fotót, amin picit pocakosabban csókolgatja a férjét és a rajongók rögtön elkezdtek találgatni.

A rajongók egy kép alatt kérdezgették Mazsit, állapotos-e

“Kismama vagy? Elég pocakosak a mostani fotók, amik egész alakosak és a többi pedig csak felsőtest, bőruhák..” – írta egy kommentelő.

Kiemelt kép: Berki Krisztián és Berki Renáta