Ábel Anita vezette a NőComment című műsort eleinte online, majd a Spektrum Home csatornára került, de néhány hónapja már az RTLMost+ oldalán is megtekinthették a nézők.

Szilveszteri különkiadás volt

A műsor új résszel jelentkezik, méghozzá egy szilveszteri külön epizóddal.

Ő lesz Ábel Anita helyett

Az új epizódot Liptai Claudia fogja vezetni Ábel Anita helyett – írja a Blikk Rúzs.

Nemrég jelentette be a visszatérését

A LikeNews is beszámolta róla, hogy Liptai Claudia a közösségi oldalán számolt be róla, hogy az RTL Klubnál hamarosan műsorvezetőként is debütál.

Akkor még titok volt a műsor kiléte

Liptai akkor még nem fedte fel, hogy pontosan melyik műsorról van szó.

Az Álarcos énekesben is feltűnt

Claudia az Álarcos énekes műsorában is feltűnt, ugyanis őt rejtette a Rögi maszkja, ám sajnos idő előtt fel kellett fednie magát, mert elkapta a koronavírust, így nem tudta folytatni a versenyt. A Röfi azonban visszatért és egészen a döntőig menetelt, ahol mindenki legnagyobb meglepetésére az álarc mögött Puskás Peti rejtőzött.

A férje is beteg volt

Mint ahogyan azt a LikeNews is megírta Claudia férje, Pataki Ádám is megfertőződött a koronavírussal, sőt olyan súlyos állapotba került, hogy rohammentő szállította kórházba.

Karantén végén lett beteg

Liptai Claudia után férje is elkapta a koronavírust. „Egy darabig úgy tűnt Ádám nem kapta el aztán a karanténunk végén tesztet csináltatott, ami pozitív lett. Már az elején látszott, hogy ugyanaz a vírus rá teljesen más hatással van” – írja a színésznő a Facebook oldalán.

Kiemelt kép: Ábel Anita