A közösségi oldalán tett közzé egy videót Tápai Szabina, ahol elmondta, hogy kislánya igencsak nehezen alussza át az éjszakát még, így lényegében ő maga is inkább a kislánya szobájában éjszakázik.

Mindenkinek saját szobája van

Habár a házaspárnak és a gyerekeknek is különszobája van, mivel Milla éjszaka többször is felébred, ezért Szabina is megunta az ingázást és sokszor inkább ott alszik a kislányával. A Likenews legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Szabina vallomása

„Mindenkinek külön szobája van, de én Milla születése óta az ő kis birodalmában aludtam..Volt, amikor azzal próbálkoztam, hogy a saját ágyába szoktassam, de amikor éjszakánként tízszer felkelt, akkor nem volt kellemes folyton ingázni a két helység között. Nemrég tartottunk egy csalónapot, amikor mindannyian együtt aludtunk a szülői hálóban, hozzáteszem, nem biztos, hogy jó döntés volt…” – nyilatkozta Szabina a Borsnak.

Ezt mondják a szakértők

Szakértők szerint a kapcsolat rovására is mehet, ha a gyerekek a szülőkkel alszanak, ám az egykori kézilabdázó szerint nem ezen múlik egy házasság.

Így gondolja ő

Szabina szerint nem ettől függ, hogy boldog-e egy házasság, ugyanis a minőségi idő együtt töltése sokkal fontosabb és az éjszakai alvást nem éppen mondaná annak. „Hülyeségnek tartom, hogy csak akkor ápolod jól a kapcsolatodat, ha éjszaka együtt alszol a pároddal. Nem ezen múlik, hiszen ezt nem mondanám együtt töltött minőségi időnek” – mondta az egykori kézilabdázó.

Nem lesz több baba

Szabina korábban is őszintén elmondta, hogy a mostani harmadik terhessége igencsak megviseli és voltak nagyon nagyon nehéz napjai is. Az anyuka elmondta, hogy Kucsera Gáborral megállnak a harmadik babánál és többet biztosan nem vállalnak, ám hozzátette, hogy a gyerekei szeretete egyébként minden fáradtságot és kellemetlenséget megér.

Januárban jelentették be a gólyahírt

Szabináék múlt hónapban a Story magazin címlapján jelentették be, hogy hamarosan bővül a családjuk s bár a kicsi nemét még nem tudják, egyetlen kívánságuk csupán annyi, hogy egészséges legyen.

Meglepődött pedig…

Amikor nem jött meg a menstruációm, azonnal csináltam egy tesztet. Egyértelműen pozitív lett, amin nem kellett volna meglepődnöm, elvégre nem szedtem fogamzásgátlót, egyébként is mindkét gyerekünk könnyen fogant. Mégis meglepődtem, hogy ilyen hamar összehoztuk a babát. Örülök nagyon. Hamarosan 35 éves leszek, Gábor 38 múlt, ez a kor ideális a harmadik gyerekünk vállalására – mondta a lapnak Tápai Szabina.

Nehezen viseli

A nézők néhány hete a TV2 Mokka című műsorában láthatták Szabinát, akit otthonában látogatott meg a csatorna egyik munkatársa. Az egykori kézilabdázó elárulta, hogy a mostani terhessége sokkal nehezebb, mint az előzőek, úgy érzi magát, mint aki két hónapja folyamatosan másnapossággal küzd.

Akkor is elmondta, hogy megállnak

Szabina kijelentette, hogy a harmadik gyereknél biztosan megállnak, sőt egy “Lökjetek a Dunába, ha még egy gyereket vállalok” kijelentéssel tette nyilvánvalóvá, hogy tényleg nem lesz negyedik baba.

Cseke Eszter is várandós

Hatalmas örömhírről számolt be az On the Spot alkotópárosa, Cseke Eszter és S. Takács András. A pár ugyanis az Instgram oldalukon keresztül tudatta: érkezik a második babájuk.

Már van egy gyerekük

Cseke Eszter és S. Takács András első gyermeke még 2015-ben született meg. A páros korábban a HVG-nek adott interjújában beszélt arról, hogy mennyiben más a gyereknevelés úgy, hogy szinte állandóan úton vannak. A Likenews legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: Kucsera Gábor és Tápai Szabina, Fem3 videó