Hatalmas örömhírről számolt be az On the Spot alkotópárosa, Cseke Eszter és S. Takács András. A pár ugyanis az Instgram oldalukon keresztül tudatta: érkezik a második babájuk.

Érkezik a második baba

„Hát, ez a pillanat is eljött. Új kisbaba érkezik hozzánk! A triumvirátusunk négyfős családdá bővül nyáron. Furcsa dolog egy ilyen személyes hírrel jelentkezni a neten, így a Costa Rica-i forgatásunk végén, még akkor is, ha nagyon jólesik a sok szeretet, amit tőletek kapunk, és ezúton is szeretnénk megköszönni.” A Likenews legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Új fejezet

„Új fejezet kezdődik az életünkben, amiért igazán hálásak vagyunk. A kisfiunk testvérré érik, rendkívül izgatott, akárcsak a szülei…Vajon hogyan látja majd meg a napvilágot? Milyen lesz több mint 5 év után megint babázni, újra elkezdeni az elejéről az egészet? És vajon milyen lesz négyesben az élet? Várakozás, kíváncsiság, tele kérdéssel, izgalommal és leginkább hálával – áldott állapot.” – írták a bejegyzésben, amit itt tudsz megtekinteni.

Már van egy gyerekük

Cseke Eszter és S. Takács András első gyermeke még 2015-ben született meg. A páros korábban a HVG-nek adott interjújában beszélt arról, hogy mennyiben más a gyereknevelés úgy, hogy szinte állandóan úton vannak.

FRISS! Felkészítették a legrosszabbra: megszólalt Mészáros Norina, Young G intenzív osztályon kezelt, várandós kedvese

Nemrég mutatták be legújabb dokumentumfilmjüket, melynek címe: Születési helye: Auschwitz

A film egy Auschwitzban született magyar nő és a lánya kapcsolatáról szól. Bár kettejük története a haláltáborral kezdődik, univerzális kérdéseket feszeget a Born in Auschwitz. A doku kapcsán szintén a HVG-nek adott interjút a szerző páros.

Bébibumm a magyar sztárvilágban

Az utóbbi időben hatalmas a bébibumm a sztároknál. Mint ahogyan azt a LikeNews is megírta második gyermekét várja Hódi PamelaAda a harmadik babájával várandós, míg Tápai Szabina és Kucsera Gábor családja is bővül hamarosan. Legutóbb pedig arról írtunk, hogy Sáfrány Emese is babát vár.

Kardos Eszter nemrég hozta világra a kislányát

Itt a LikeNews hírportálon is beszámoltunk róla, hogy a Barátok közt Vandája, Kardos Eszter nemrég hozta világra a kislányát, aki természetes úton 3015 grammal, valamint 50 centisen jött a világra és a Győrfy Zita nevet kapta.

Ne hagyd ki! Ő Ambrus Attila ritkán látott felesége! Réka 20 évvel fiatalabb nála, mégis nagyon boldogok – fotó

Titokban A Dal műsorvezetője is apa lett

Itt a LikeNews hírportálon számoltunk be róla, hogy elképesztő örömhírről számolt be a közösségi oldalán Fehérvári Gábor Alfréd, azaz Freddie. A Dal 2021 műsorvezőjének ugyanis néhány héttel ezelőtt, a legnagyobb titokban megszületett a kislánya, aki a Léna Hanga nevet kapta. A Likenews legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: Cseke Eszter és S. Takács András, On the Spot – YouTube, Elviszlek magammal