Instagram-oldalán fakadt ki Tóth Gabi a szombati terasznyitást követően. Az énekesnő kiakadt, amikor meglátta, hogy a lazítás első napján mekkora tömeg gyűlt össze az utcákon nem törődvén a távolságtartás betartásával. Gabin kívül több híresség is reagált a hétvégén történtekre.

Két fotót is közzétett

Gabi néhány órája az Instagram-történetében több fotót is közzétett az egyik egy zsúfolt étterem terasza, a másik pedig egy kávézó, ahol megfelelő távolságtartással beszélgetnek az emberek. Gabi véleményével több híresség is egyetért.

Mérték kell

„Mértékkel! Ismeritek?” – írta az énekesnő az egyik fotóhoz, amelyek egy napig érhetőek el Gabi hivatalos közösségi oldalán. A Likenews legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Csonka András is megmondta a véleményét

„A képek tegnap este készültek Budapest belvárosában. Úgy gondolom, ez döbbenetes. Természetesen nem a teraszok ellen szólalok fel, hiszen ma én is kiültem, de ez már nem a “hurrányitnakateraszok” érzés. Nyoma sincs társadalmi felelősségvállalásnak. A képen látható generációk még legtöbben oltva sincsenek. A “piknik” után szépen hazamennek a szülőkhöz, nagyszülőkhöz. Aztán kezdődik minden elölről. Hogy lehet egyetlen nap alatt elfelejteni, hogy miben élünk hónapok óta, hogy még mindig több ezren fertőződnek meg, és még mindig 200 felett halnak meg naponta, és már rég nem “többségében idős, krónikus beteg”! Hol vannak azok, akik a szabályok betartatásáért felelnek?! Több ezer ember egymás hegyén-hátán. Elképesztő ez az ostoba és érzéketlen hozzáállás az emberek részéről nem csak saját maguk de a közösség felé is!” – írta a bejegyzésében Csonka Bandi, aki a fotókat is közzétette.

Íme, a képek

Péter Szabó Szilvi is megszólalt

„Döbbenten és egyben rémülten néztem a tegnap készült képeket, videókat szerte az országból, hogy az emberek összezsúfolódva, egymás hegyén-hátán ünnepeltek és nem értem. Félre ne értsetek! Nagyon örülök, hogy végre, lassan visszakapjuk az életünket és ott pislákol a fény az alagút végén. Alig várom ahogy mindenki más is, hisz nagyon megszenvedtünk érte az elmúlt egy évben, mindannyian. De könyörgöm! Felelősséggel, okosan! Mindenkivel szeretnék újra találkozni a koncerteken! Féltelek Benneteket… Leszögezem, nem a bulizás és a teraszok nyitása ellen vagyok, véletlen sem! Sőt… Mi is egy teraszon ebédeltünk a családommal tegnap és imádtam, feltöltött. Egy pillanatra még el is feledkeztem minden gondról. Végre, lassan több mint egy év után talán mi is elkezdhetünk dolgozni, élni a hivatásunknak, szórakoztatni Titeket! Mielőbb újra együtt lenni, önfeledten bulizni úgy igazán, ahogy régen, magunk mögött hagyva ezt a szürreális rémálmot. Ezért ne dobjuk ki az ablakon azt, amiért több mint egy éve együtt küzdünk, mert félő, hogy ismét zárás lesz belőle és egy újabb hullám” – írta a közösségi oldalán az énekesnő.

Curtis is reagált

„Tök logikus ,hogy fellépés nem lehet…De mire újra lehetne ,jön az új hullám” – írta a rapper a bejegyzésében. OLVASD EL EZT IS! Kiverte nála a biztosítékot: egy szakmabeli férfi küldött meztelen fotót Curtisnek

Többen beszóltak neki

Curtist a hozzászólók többsége emlékeztette, hogy bizony ő volt az aki, a járvány ellenére nemrégiben még a Dominikai Köztársaságban nyaralt, ahonnan még egy fotót is közzétett. KAPCSOLÓDÓ! Álomszép helyen nyaral Curtis – fotó

Kiemelt kép: Tóth Gabi – Forrás: TV2