Csodaszép helyről jelentkezett be Curtis! A rapper a koronavírus-járvány ellenére úgy döntött, hogy ideje egy kis külföldi kiruccanásnak. Instagram-oldala alapján nagyon úgy tűnik,hogy Curtis a Dominikai Köztársaságban pihen.

Köze lehet az Exatlonhoz?

A rajongók azt találgatják, hogy a rapper valamilyen okból kifolyólag vajon az Exatlon Hungary miatt repült-e Dominikára, ugyanis a magyar vetélkedőt is ott forgatják már hosszú hónapok óta. A Likenews legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Párja is elkísérte

A zenész nem egyedül utazott el, vele tartott kosárlabdázó párja Barnai Judit is. A páros kapcsolata már olyannyira komoly, hogy Curtis kulcsot is adott kedvesének a lakásához.

Egy fotót is közzétett

Szakmabeli küldött neki meztelen fotót

A LikeNews.hu is beszámolt róla, hogy döbbenetes történettel állt elő Curtis a LifeTV Bréking című műsorában! A rapper elárulta, hogy egy szakmabeli férfi küldött intim fotót neki. A zenész igencsak meglepődött, mert sosem tett utalást arra, hogy esetleg a másik nemhez vonzódna.

Értetlenül állt a dolog mögött

“Mondtam neki, hogy mikor értett engem félre, miből gondolja, hogy nekem ehhez lenne kedvem” – mesélte a műsor adásában Curtis. Úgy tűnik a zenésznek a férfiak sem tudnak ellenállni.

Nemrégiben a kábítószeres múltjáról vallott

Megdöbbentő dolgokat mesélt el a kábítószeres múltjáról Curtis. 2018-ban zenésztársa, Majka színpadon állva közölte, hogy nem dolgozik együtt többet a barátjával, annak drogproblémái miatt. KAPCSOLÓDÓ! Curtis megdöbbentő vallomása a kábítószeres múltjáról: gyermeke anyja mentette meg a biztos haláltól

Itt kezdődött

A rapper néhány hete Osváth Zsolt blogger vendége volt, neki mesélte el, hogy a Belehalok című számuk után kezdett el szerhasználó lenni. “A Belehalok című számunk sikere után kezdtem el cuccozni. Akkor találkoztam először a kokainnal” – mondta a zenész.

Később jött a crack

Széki Attila azaz Curtis elmondat, hogy a crack csak jóval később jött az életébe, ám annál nagyobb pusztítást végzett az elméjében. “A crack jó­val később jött, olyan 27-28 éves lehettem. Paranoiás lettem tőle. Olyan érzetem volt, mintha lennének a lakásban, pedig egyedül voltam. Azt képzeltem, hogy jönnek… jönnek valakik, a rendőrök. Leselkedtem az ablakban a redőnyön át órákon át. Nagyon rossz érzés volt. Ezek az érzések, tévképzetek voltak az okai, hogy aztán azt mondtam, elmegyek egy elvonóra, az utolsó csepp a pohárban mégis az volt, hogy Kriszti elment. Ekkor döntöttem el, hogy keresek segítséget” – folytatta a rapper Ostváth Zsoltnak.

Kisfiának és volt párjának köszönheti az életét

A zenész őszintén bevallotta, hogy az életét volt párjának Krisztinek és a kisfiának köszönheti. “Krisztinek és a kisfiamnak köszönhetem, hogy megmenekültem. Az biztos, hogy ha én azt az életvitelt folytatom, akkor szerintem nem él­nék már” – mondta Curtis. EZT IS OLVASD EL! Egyre komolyodik a kapcsolatuk: kulcsot adott Curtis a lakásához kedvesének

Ki kellett fizetnie a Sztárban Sztáros büntetését

Curtis arról is beszélt, hogy milliós összeget kellett fizetnie, miután nem jelent meg a Sztárban Sztár egyik adásában. Őszintén bevallotta, hogy részeg is volt, valamint a show pont halottak napjára esett, ami neki nagyon nem volt jó – valószínűleg ezzel édesapja halálára utalt. “Ki! Ez normális. Volt egy magas ár, amit szerettek volna, nekem volt egy alacsony és középen találkoztunk. Milliós tétel volt! Nézték, hogy mennyit kapok műsoronként és ahhoz mérték” – mesélte a zenész. A Likenews legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: Curtis – Forrás: TV2