Kigyulladt a budapesti Honvéd kórház sürgősségi osztálya péntek este. 38 embert kísértek ki a tűzoltók az épületből.

Tűz a sürgősségi osztályon

Kisebb tűz keletkezett egy budapesti kórház egyik osztályán péntek este, szerencsére senki nem sérült meg – tájékoztatta a Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság helyettes szóvivője az MTI-t. A Blikk úgy tudja, a Honvéd kórház sürgösségi oszályáról van szó. 

A dolgozók oltották a tüzet

Kolozsi Péter elmondta: a 13. kerületi Róbert Károly körúti intézményhez perceken belül kiérkeztek a főváros hivatásos tűzoltói, a kórház dolgozói addigra eloltották a lángokat.

38 embert kísértek ki

Az osztályról harmincnyolc embert kísértek ki, senki nem sérült meg – tette hozzá. A tűzoltók átszellőztették és átvizsgálták az épületet.

EZ IS ÉRDEKELHET!

“A Papa már nehezen járt, általában a szobájában tartózkodott” – nem tudott kijönni a lángoló házból a 80 éves mozgásképtelen bácsi, halálra égett a tűzben

Nagy erőkkel vonultak ki a tűzoltók

November 22-én a Szent Imre Kórházban is tűz volt. A helyszínre nagy erőkkel riasztották a főváros hivatásos tűzoltóit, akik megszüntették az izzást. Az épület kiürítésére nem volt szükség – írja a BudapestKörnyéke.

Megszüntették az izzást

A fővárosi hivatásos tűzoltók megszüntették az izzást, egy elektromos berendezés izzott és füstölt a Tétényi úti Szent Imre Kórház egyik épületének földszintjén.

A Kútvölgyiben is tűzeset volt

Aznap Füstöt észleltek a budapesti Kútvölgyi Kórház 5. emeletén is, tizenegy tűzoltóautó és a rendőrség is kivonult az intézményhez – számolt be róla a Magyar Hang.

EZEK A LIKENEWS LEGFRISSEBB HÍREI

Kiemelt kép: Honvéd kórház