Ambrus Attila azaz a Viszkis sokszor az őrületbe tudja kergetni a családját. Ambrusnak van olyan szokása, amit sajnos képtelen levetkőzni a mai napig.

Rendmániás

A Viszkis tizenhárom évig ült börtönben, de a rideg nevelőintézetet már fiatalabb korában is megismerte, ezek által pedig rettenetesen rendmániás lett, amit valószínűleg már nem is fog tudni leküzdeni a jövőben. A Likenews legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

A karantén időszakról beszélt

„Bár a feleségemmel amúgy is nagyon sok időt töltünk együtt, a karantén alatt egész nap együtt voltunk. Egy ilyen időszak óhatatlanul kihozza az ember összes jó és rossz tulajdonságát. Utóbbiból nekem van egy pár. Többek között rendmániás vagyok, így meg tudok őrülni a kupitól, a rendetlenségtől. Sajnos az egész családomat belekényszerítem ebbe, ami tudom hogy problémás viszont meg kell érteniük, hogy nekem 19 évig megmondták, hogy mikor, mit csináljak, mikor takarítsak és hogyan. Ez beleég az emberbe” – mondta a Ripostnak Ambrus Attila.

Váratlanul jöttek ellenőrizni

A Viszkis elárulta, hogy ezekben az intézményekben váratlanul jöttek ellenőrizni a felügyelők, így belerögzült, hogy mindig rendnek és tisztaságnak kell lennie. „A börtönben és a javítóintézetbe is váratlanul jöttek ellenőrizni és ha nem volt rend, annak büntetés volt a vége. Próbálok küzdeni a berögződések ellen, de nem mindig megy. Néha körbe megyek a házban és keresem a morzsákat a földön vagy az asztalon” – nyilatkozta a lapnak a Viszkis rablóként elhíresült Ambrus Attila.

Nem fél a vírustól, de kérni fogja az oltást

Ambrus Attila korábban elárulta, hogy mivel makkegészséges különösebben nem tart a koronavírustól, de ennek ellenére hiányzik neki a régi élete, valamint az, hogy piacra járhasson, így hamarosan ő is jelentkezni fog az oltásért és amint lehetséges lesz beadatja magának.

Nem kapta el a vírust

A Viszkis az elmúlt egy évben nagyon sok emberrel találkozott, de szerencsére sehol sem kapta el a betegséget.

Nem fog tolongani

A Viszkis azt is elmondta, hogy tolongani azonban nem fog a vakcináért, de szeretné ha az élete visszakerülne a régi kerékvágásba és szabadon mehetne vásárba, utazni, így a családjával együtt úgy döntöttek, hogy befogják adatni maguknak a koronavírus elleni védőoltást.

Nemrégiben a Farm VIP műsorában láthatták a nézők

Ambrus Attila is szerepelt a legutóbbi Farm VIP című műsorban, ahol Horváth Éva ellen maradt alul a játékban. Mindkét játékos 4-4 levelet kapott, így ők párbajoztak. Ambrus és Horváth egy logikai feladatban mérték össze a tudásukat, de a modellnek sikerült felülkerekednie a versenyben. Ambrus Attilának kellett távoznia.

A Szájer botrányról is megszólalt

Szájer József meneküléséről Ambrus Attila, vagyis a Viszkis szólalt meg korábban a Blikknek, annak apropóján, hogy ő maga is volt hasonló szituációban, ugyanis annak idején kísértetiesen hasonló módon szökött meg a rendőrség épületéből. Egy harmadik emeleti ablakból ereszkedett le egy maga készítette hágcsón, ám végül öt métert esett.

Az ember ösztönlény

„Nagyon sok embernél előjön a csőlátás, ha kritikus helyzetbe kerül. Én azért voltam jó bankrabló, mert a legveszélyesebb szituációkban is megőriztem a periférikus látásomat. Az ember ösztönlény, a nagy többség, ha stresszhelyzetbe kerül, hajlamos irracionális döntést hozni” – mondta Ambrus a lapnak. A Likenews legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: Ambrus Attila, TV2