Soltész Rezső egyetlen pillanatig sem hezitált azon, hogy beoltassa-e magát koronavírus ellen, így ahogy lehetősége adódott rá azonnal regisztrált is a vakcinára.

Mindig kontaktba lép a rajongókkal

Az énekesről tudni kell, hogy nem tartozott sosem azon előadók közé, akik koncert után azonnal összecsomagolnak és tovább állnak. Rezső ugyanis szeret találkozni a rajongókkal, elbeszélgetni velük és akár egy-egy szelfi, kézfogás vagy puszi is belefér.

Egészségügyi kockázat

Erről azonban tudja, hogy különböző egészségügyi kockázatokkal járhat, éppen ezért élete során minden létező oltás beadatott magának és influenza ellen is rendszeresen kap védőoltást.

Ez is érdekelhet:

Ezért regisztrált a koronavírus elleni oltásra

„Észszerű okok miatt regisztráltam. Abszolút elfogadom, ami a járványhelyzettel kialakult, és megbízom a szakemberekben és a döntéshozókban. Egy percig sem feltételeztem, hogy ellen kéne állnom a vakcina beadatásának. Amikor elkezdődött a járványhelyzet, rögtön beoltattam magam tüdőgyulladás és influenza ellen, bízva abban, hogy ez egyfajta védettséget, immunitást eredményez. Amikor pedig felmerült az, hogy a legfőbb ellenség, a koronavírus ellen is van lehetőség jelentkezni védőoltásra, azonnal megtettem. Beoltatom magam, hogy még sokáig szóljon hangosan az ének” – árulta el a Ripostnak Rezső, aki teljesen biztosra is ment, ugyanis regisztrált interneten keresztül, de a levélben kapott regisztrációit is visszaküldte.

Bízik benne, hogy hamar sorra kerül

A zenész nagyon reméli, hogy már csak a korából adódóan is, de hamar sorra kerül, addig is azonban nem tétlenkedik, hiszen már dolgozik az új lemezén, ami várhatóan a születésnapja környékén, áprilisban jelenik majd meg.

Csepregi Éva is beoltatja magát

Mint ahogyan azt a LikeNews is megírta nemrégiben Csepregi Éva is átesett a koronavíroson.

Beoltatja magát

A Neoton Família énekesnője a Ripostnak elmondta, hogy be fogja oltatni magát a koronavírus ellen, ugyanis ez az egyetlen út, hogy visszakapjuk a korábbi életünket.

EZ IS ÉRDEKELHET!

Ambrus Attila megszólalt a koronavírusról: a Viszkis elárulta, hogy a családjával befogják-e oltatni magukat

Csak egy ideig nyújt védelmet, hogy már átesett a betegségen

“Bár a koronavírus-fertőzésen már átestem, úgy hallottam, hogy ez csak egy ideig jelent számomra védelmet a vírus ellen, így állok elébe. Szerintem a régi életünket csak úgy kaphatjuk vissza, ha beoltatjuk magunkat!” – nyilatkozta a lapnak az énekesnő.

Idén az influenza elleni védőoltást megkapta

Az énekesnő azt is elárulta, hogy idén a háziorvosa javaslatára az influenza elleni védőoltást megkapta, pedig az elmúlt években nem kapta meg.

Szeretne újra színpadra lépni

Csepregi Éva már nagyon szeretné, ha újra minden a régi lenne és ismét a színpadon szórakoztathatná a közönséget.

Kiemelt kép: Soltész Rezső