Mint ahogyan arról a LikeNews is beszámolt Tóth Andi a közösségi oldalán tett közzé egy fotót, amely azt bizonyítja, hogy Tóth Gabi egy titkos Facebook-csoportban alázza meg őt. Gabi most Instagram oldalán, videóban reagált az ezzel kapcsolatos vádakra.

Ez verhette ki Gabinál a biztosítékot

Mint megírtuk Andi a napokban osztott meg egy fotósorozatot, amin éppen kávézik és ami egyébként egyben egy tequila reklám is volt, a képek pedig Andihoz híven egy kicsit erotikusra sikerültek. Valószínűleg Gabi ezen paprikásodhatott fel, ugyanis nagyon úgy fest, hogy egy titkos csoportban keményen odapörkölt a képek kapcsán ifjú kolléganőjének. A Likenews legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kemény szavak

“Van, akinek kávé nélkül nem indul a napja, Andikának tequila nélkül nem megy 20 évesen….bravo…jó üzenet a fiataloknak…imitálj spermiumot az arcodon a reggeli kávés tequiláddal.” – írta állítólag a posztban Gabi.

Andihoz eljutott

Andihoz mindezek ellenére a bejegyzés valahogy eljutott, aki a következőképpen reagált minderre: “Igazából tudom, hogy lassan 1 éve próbál tüzet szítani köztünk különféle megalázó posztokkal (amiket később rendre eltávolít), privát üzenetek tucatjával és nyilvános commentekkel. Ugyanez az ember sírja el magát nektek a kamerában. Csak azt találom szomorúnak, hogy létezik egy ilyen facebook csoport, ahol hazánk ismert előadói gúnyolják és bántják szakmabeli kollégáikat. Tényleg jó lenne már, ha vége lenne a karanténnak, mert túlságosan unatkoznak művésztársaim. Gabi no para nem haragszom! Csak törődjön mindenki a saját dolgával.”

Itt található a teljes bejegyzés

Tóth Gabi most reagált

Tóth Gabi ma egy igencsak posztban, illetve videóban reagált a történtekre, sőt a 2014-es megismerkedésükről is szót ejtett. „Sokat gondolkodtam, hogy írásban reagálok az elmúlt nap eseményeire, de hamar rájöttem, hogy az nagyon hosszú lenne, és vélhetően kevesen olvasnák végig. Kérlek Titeket, hallgassátok meg az alábbi videó-bejegyzést!

Kapcsolódó:

Nem a háta mögött bántotta

„Fontos: Andit nem a háta mögött ‘bántottam’, hanem egy zárt csoportban, amelynek ő is tagja volt, véleményt alkottam egy bejegyzéséről! Nem alpári stílusban kritizáltam, nem a tehetségét vontam kétségbe, hanem hangot adtam a véleményemnek, miszerint egy közszereplő nem ilyen üzeneteket kellene, hogy közvetítsen, pláne nem így. Andinak (aki ahogy mondtam, szintén a csoport tagja volt) lett volna lehetősége megvédenie magát, ahogy amúgy ebben a csoportban szokás, de ő más utat választott. Ez a csoport arról szól, hogy valóban szakmabeli és szakma közeli emberek őszintén megfogalmazhatják a véleményüket, és egy dolog tilos: megsértődni. Elhangoznak pro és kontra érvek, őszintén, kendőzetlenül, és még eddig soha nem volt belőle konfrontálódás. Elém is tartottak már a csoporttagok görbe tükröt, amivel néha fájt szembesülni, de pont az a lényeg, hogy itt olyan kritikákat forgalmazunk meg, amin bizony néha nem árt elgondolkodni” – írta Tóth Gabi a tegnapi események hatására, illetve egy videót is közzétett, amit itt most megnézhetsz:

2014 óta ismerik egymást

Gabi egyébként 2014 óta ismeri Andit és már akkor tudta, hogy ő egy különleges csajszi. Véleménye szerint ő maga is ilyen volt, egy dolgot leszámítva: neki már akkor is fontos volt, társadalmilag érzékeny témákban megnyilvánuljon. Az évek során többen felhívták arra a figyelmét, hogy Tóth Andi rossz útra lépett és talán nem jó üzenetet közvetít fiatalok irányába, ezt később Gabi is észrevette, de ráfogta arra, hogy Andi még keresi az útját. Gabi állítása szerint végül elmesélte a saját tapasztalatait Andinak, illetve azt tanácsolta neki, hogy ne a képeivel, hanem a tehetségével hívja fel magára a figyelmet. Gabi szerint a reakció erre nem volt túl szép.

A Sztárban Sztár kérdése

Ezek után érkezett el a Sztárban Sztár, amiről most Gabi is szót ejtett a videójában. Mint ismert Andi Gabi bőrébe kellett bújjon a színpadon, Gabi pedig úgy vélte ez most jó alkalom lehet arra, hogy rendezzék a soraikat. Állítása szerint a csatornát is felhívta, hogy szívesen megtanítaná Andinak a dalt, ám állítólag ő azt reagálta, hogy nem akarja látni. ennek ellenére Gabi még a ruháját is oda adta neki, hogy abban lépjen a színpadra.

Baukó Évával is összefeszült

Gabinak nem ez az egyetlen konfliktusa az utóbbi időben. Nemrég Baukó Évával feszült össze, az esetről a LikeNews is beszámolt. Éva annak kapcsán adott hangot a véleményének, hogy Tóth Gabi miatt állítólag elbocsátottak a munkahelyéről egy internetes zaklatót.

Andinak is kommentelt

Baukó Éva most egyébként kommentben reagált Tóth Andinak is: “Andi! Minden szavad arany! Engem is privát üzenetekkel bombázott es megfenyegetett, hogy nem hozhatom nyilvánosságra! Ő beszél neked, amikor ő is állandóan kitette a melleit! Nem szeretem az álszent embereket!” A Likenews legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: Tóth Gabi – Tóth Andi, LikeNews montázs