Nehéz heteken van túl a Gáspár család! Idősebbik Gáspár Győző ugyanis koronavírus-fertőzéssel került kórházba. Kálváriáját ő maga mesélte el. Korábban beszámoltunk róla, hogy az egész családot leterítette a vírus.

Sírva mesélte el, mi történt

Győzike édesapja a Blikknek sírva mesélt a betegségről, azt is elmondta, hogy nem volt biztos benne, hogy túléli. „Rosszul lettem itthon, akkor vitt be a fiam a kórházba. Nagyon magas lázam volt, nem kaptam levegőt, mindenem fáj, nem is tudom elmondani, hogy min mentem keresztül. Oxigént kaptam, reggel és este csöpögött az infúzió, állandóan vért vettek tőlem, nagyon megviselt az egész. Voltak olyan pillanatok, amikor nem gondoltam volna, hogy valaha még látom a falumat, a házamat, azt hittem, hogy ott halok meg a kórházban, hatalmas ajándék, hogy már itthon lehetek, és hogy élek” – nyilatkozta sírva a lapnak idősebb Gáspár Győző.  A Likenews legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Hálás az egészségügyi dolgozóknak

Győző nagyon hálás mindenkinek, aki a kórházban segített neki, nem csak az orvosok és nővérek, de még a takarítók munkáját is kiemelte. Az idősebb Gáspár egyébként a balassagyarmati kórházban lábadozott. A hazatérését egy csodának nevezte.

Zsoltit is leterítette a vírus

Korábban a LikeNews.hu hírportál is beszámolt róla, hogy Gáspár Zsolti a koronavírus tüneteit kezdte produkálni, ám eleinte azt hitte az otthoni gyógyszerezés segíthet, azonban apja noszogatására elment a balassagyarmati kórházba, ahol aztán kiderült, elkapta a koronavírust.

Már megkapta az oltást

Zsolti egyébként a betegség előtt egy héttel kapta meg a covid elleni védőoltás elő adagját, számolt be róla a Bors. Az ifjabbik Gáspár akkor boldogan újságolta, hogy megkapta a vakcinát, ám úgy tűnik korai volt az öröme, ugyanis iszonyú fájdalmakra ébredt péntek reggel.

Magas láza volt

Zsoltinak magas láza volt és pokoli fájdalmakkal küzdött. A Farm VIP műsorvezetője a Borsnak számolt be róla, mi történt vele. A lapnak elmondta, nem az oltás miatt lett beteg, a koronavírust már korábban megkapta, valószínűleg néhány nappal azelőtt, hogy beadták neki a vakcinát.

Ledöntötte a lábáról

“Azt mondták a dokik, hogy ha csak két nappal korábban kaptam volna meg a vakcinát, megúsztam volna ezt a nyavalyát, ami most szó szerint ledöntött a lábamról. Ez pech! Hidegrázásom volt, negyvenegy fokos lázam. Az ízületeim úgy fájtak, mintha kalodába lettek volna zárva” – mondta a lapnak Zsolti, aki az első tünetek jelentkezése után már kórházba is került. EZ IS ÉRDEKELHET: Csúnyán kiosztotta apját és nagybátyját Gáspár Evelin – Úgy tűnik a fivérek békülése nem volt más, csak színjáték

Alig kapott levegőt

“Vettem be láz- és fájdalomcsillapítót, de nem segített. Amikor már alig kaptam levegőt, édesapám bevágott az autóba és rohant velem a kórházba, ahol azonnal elvégezték a tesztet, ami pozitív lett, majd CT-vizsgálatra küldtek. Kiderült, hogy kezdődő tüdőgyulladásom van, ezért befektettek az intenzív osztályra, ahol infúziót kaptam és oxigénre kötöttek – mesélte Zsolti, a lapnak, aki szerencsére jól reagált a kezelésre, így alig 24 óra után már haza is mehetett.

Győző is elkapta

Zsolti mellett Győző és az édesapjuk is elkapta a betegséget, továbbá Zsolti felesége és gyermekei is. “Megvagyunk, igaz, nem túl jól… Nálunk mindenki, az egész család elkapta a betegséget” – mondta néhány hete Zsolti.

Édesapjáért aggódott Győzike

Győző nagyon aggódott a szeretteiért, különösen az édesapjáért: “Aggódom érte, hogy ne legyen semmi baj. Amit lehet, segítünk, visszük neki az ebédet, vacsorát, letesszük az ajtaja elé, de nem érintkezünk vele, ahogyan a többiekkel sem” – árulta el akkor Gáspár Győző.

Gáspár Győzőék egy barátja koronavírusban hunyt el

Korábban a LikeNews is megírta, hogy Zsolti fivére Győzike és felesége Bea egy barátjukat gyászolják. Bea elmondta, hogy elhunyt barátjuk egy 55 éves mentőtiszt volt tele életerővel, ám a vírust az ő szervezete sem tudta leküzdeni.  A Likenews legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: Gáspár Győző – Forrás: TV2