Gáspár Zsolti a koronavírus tüneteit kezdte produkálni, ám eleinte azt hitte az otthoni gyógyszerezés segíthet, azonban apja noszogatására elment a balassagyarmati kórházba, ahol aztán kiderült, elkapta a koronavírust.

Már megkapta az oltást

Zsolti egyébként múlt héten szerdán kapta meg a covid elleni védőoltás elő adagját, számolt be róla a Bors. Az ifjabbik Gáspár akkor boldogan újságolta, hogy megkapta a vakcinát, ám úgy tűnik korai volt az öröme, ugyanis iszonyú fájdalmakra ébredt péntek reggel. A Likenews legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Magas láza volt

Zsoltinak magas láza volt és pokoli fájdalmakkal küzdött. A Farm VIP műsorvezetője a Borsnak számolt be róla, mi történt vele. A lapnak elmondta, nem az oltás miatt lett beteg, a koronavírust már korábban megkapta, valószínűleg néhány nappal azelőtt, hogy beadták neki a vakcinát.

Ledöntötte a lábáról

“Azt mondták a dokik, hogy ha csak két nappal korábban kaptam volna meg a vakcinát, megúsztam volna ezt a nyavalyát, ami most szó szerint ledöntött a lábamról. Ez pech! Hidegrázásom volt, negyvenegy fokos lázam. Az ízületeim úgy fájtak, mintha kalodába lettek volna zárva” – mondta a lapnak Zsolti, aki az első tünetek jelentkezése után már kórházba is került. EZ IS ÉRDEKELHET: Csúnyán kiosztotta apját és nagybátyját Gáspár Evelin – Úgy tűnik a fivérek békülése nem volt más, csak színjáték

Alig kapott levegőt

“Vettem be láz- és fájdalomcsillapítót, de nem segített. Amikor már alig kaptam levegőt, édesapám bevágott az autóba és rohant velem a kórházba, ahol azonnal elvégezték a tesztet, ami pozitív lett, majd CT-vizsgálatra küldtek. Kiderült, hogy kezdődő tüdőgyulladásom van, ezért befektettek az intenzív osztályra, ahol infúziót kaptam és oxigénre kötöttek – mesélte Zsolti, a lapnak, aki szerencsére jól reagált a kezelésre, így alig 24 óra után már haza is mehetett.

Korábban az oltásra buzdított mindenkit

Zsolti egyébként már decemberben arra biztatott mindenkit, hogy oltassa be magát. Akkora Ripostnak azt mondta: “Mindenki regisztráljon, aki csak tud! Muszáj vigyáznunk apáinkra, a feleségeinkre, a testvéreinkre. Én kedd reggel már regisztráltam is a családdal együtt, egyszerű, gyors, néhány kattintás az egész. Biztonságos a vakcina, nem lesz probléma, be van vizsgálva, erről egy orvos barátommal is sokat beszélgettem. Mindenkit arra kérek, hogy kövessék a példánkat” 

Az egészségügyben dolgozókat is megemlítette

Győzike testvére az orvosok és ápolók kitartó, alázatos munkáját is megköszönte. “Nagyon köszönjük az orvosok, a kórházi dolgozók áldozatos munkáját. Különösen most, az ünnepi időszakban. Itt a karácsony, de ők még ekkor is egész nap dolgoznak, nem lehetünk nekik elég hálásak”  – nyilatkozta Zsolti akkor a lapnak. NE HAGYD KI! “Zsolti szégyellje magát” – Győzike kiakadt fivérére, miután megtudta, hogy brutális összegért árulják az egykori szülői házukat

Győző is koronás

A Blikk nemrégiben azt írta, hogy Zsolti mellett Győző és az édesapjuk is elkapta a betegséget, továbbá Zsolti felesége és gyermekei is. “Megvagyunk, igaz, nem túl jól… Nálunk mindenki, az egész család elkapta a betegséget” – mondta el a lapnak Zsolti.

Édesapjáért aggódik Győzike

Győző nagyon aggódik a szeretteiért, különösen az édesapjáért: “Aggódom érte, hogy ne legyen semmi baj. Amit lehet, segítünk, visszük neki az ebédet, vacsorát, letesszük az ajtaja elé, de nem érintkezünk vele, ahogyan a többiekkel sem” – árulta el a lapnak Gáspár Győző.

Gáspár Győzőék egy barátja koronavírusban hunyt el

Korábban a LikeNews is megírta, hogy Zsolti fivére Győzike és felesége Bea egy barátjukat gyászolják. Bea elmondta, hogy elhunyt barátjuk egy 55 éves mentőtiszt volt tele életerővel, ám a vírust az ő szervezete sem tudta leküzdeni.

Szeretné megkapni a védőoltást

Gáspár Győző felesége eddig is úgy gondolta, hogy a vakcina jelenti a megoldást a járványhelyzetre, az elsők között lenni, akik megkapják, árulta el korábban Bea asszony.

Már regisztrált is

“Egyetlen percig sem volt kérdés számomra, hogy a védőoltás jelenti az egyetlen megoldást a vírus ellen, de eddig úgy voltam vele, hogy kivárok és nem sietem el a beadatást. Most viszont azt szeretném, ha mielőbb megkaphatnám én is és a családtagjaim is. Már regisztráltam is az online felületen. Bízom a hazai szakemberekben, akik majd engedélyezik a szérumot, és nem foglalkozom a rengeteg virusszkeptikussal, akik mindenféle ál és rémhírt terjesztenek az interneten”  – mondta Bea néhány hónappal ezelőtt a Ripostnak. A Likenews legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: Gáspár Zsolti és Győző – Forrás: TV2 – LikeNews montázs