Az egészséges táplálkozás és a bomba forma a sztárok és sportolók életének természetes része. Megesik azonban, hogy bizonyos időszakokban még ők is nehézségekbe ütköznek ezen a téren. Kiss Virágnak szülés után a hajhullás okozott problémát, még Molnár Péter szigorú diétájába is becsúszik néha egy kis bűnözés, Kucsera Gábort pedig nemrég két hétre ledöntötte a koronavírus. Nézzük, milyen trükköket vetnek be a sztárok, hogy elhárítsák az akadályokat!

Kiss Virág titkos fegyvere a reggeli fehérje

A fitness-testépítő kislánya, Zoé születése után ugyan már nem számolja szigorúan a kalóriákat, az egészséges, tudatos táplálkozás továbbra is fontos számára. Napindító rutinjából nem maradhat ki a friss, gyömbéres-citromos teája és vitaminjai. Virág számára most kiemelt szerepet kap a kollagén bevitel, ugyanis sok kismamához hasonlóan, szülés után elkezdett hullani a haja. A Likenews legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

A kollagén

Mióta bevezette a kollagént az étrendjébe, nemcsak a haja, de a bőre is ragyogóan egészséges. Virág nagyon figyel a fehérjebevitelre is, gyakran kezdi a napot tojás szufléval, amelyet speciális, csak a tojás fehérjéjét tartalmazó, előre elkészített lével készít el, friss zöldségek, laktózmentes reszelt sajt és némi sonka hozzáadásával. Emellett nagy kedvence proteines palacsinta, amit általában fehérjés mogyorókrémmel turbóz fel.

Mióta bevezette a kollagént az étrendjébe, nemcsak a haja, de a bőre is ragyogóan egészséges:

Nem hinnéd, mivel bűnöz Molnár Péter!

Peti kidolgozott izmairól egészen biztosan nem a pizza jut eszünkbe, pedig saját bevallása szerint kéthetente beiktatott „csalónapjain” magas fehérjetartalmú pizzával vagy fehérjés chips-szekkel kényezteti magát. Az egyik leghíresebb hazai testépítő jelenleg is éppen egy rangos bajnokságra kvalifikálta magát, a 2021-es Mr. Olympia Classic Physique kategóriájába.

Szigorú diéta

A versenyfelkészülésben a sportoló nagyon szigorú diétát követ, amelyben újdonsült menyasszonya, Lengyel Vivien is segít neki. Tőle sem áll távol az egészséges, megtervezett étkezés, hiszen ő maga is sikeres versenyző Bikini Fitness Modell kategóriában.

4500 kalória naponta

Peti összesen közel 4500 kalóriát fogyaszt naponta, és akár napi hatszor is étkezik a felkészülés során, amiben nagy segítséget jelentenek számára a Gymbeam termékei, köztük a magas fehérje tartalmú nasik.

A Kucsera családban a mogyoróvaj többet ér egy cukrászda minden kincsénél

Az édesszájú világ- és Európa-bajnok kajakozónknál, Kucsera Gábornál is előfordul, hogy csokis proteinpalacsinta kerül az asztalra, hiszen egy-egy nehéz nap után jólesik egy kis kényeztetés.

Kucsera Gábort is ledöntötte a covid

A Kucsera-családban most kiemelt fontosságú az immunerősítés, ugyanis Gábort is ledöntötte a Covid nemrég két hétre, azóta fokozottan figyelnek a megfelelő vitaminbevitelre és az immunerősítésre. IDE KAPCSOLÓDIK: Több magyar sztárkismama megkapta a koronavírus elleni vakcinát – így érzik most magukat

Ketogén diéta

Bár a sportoló nemrég belekezdett a ketogén diétába, hamar belátta, szénhidrát nélkül nem tud élni. Amióta abbahagyta a diétát, igyekszik jobb minőségű, szénhidrátokat fogyasztani, amit minőségi zsírokkal egészít ki.

Egészséges zsírok

Így kapott kulcsszerepet étrendjében a 100%-os földimogyoróvaj is, ami édesség helyett tökéletes alternatíva, hiszen nem tartalmaz hozzáadott cukrot és mesterséges adalékanyagokat, emellett az egészséges zsírok kitűnő forrása, ezért még Gábor várandós felesége is beépítheti étrendjébe. A Likenews legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: Kucsera Gábor