A történtek rekonstruálása miatt kivihetik Dávidka balesetének helyszínére, L.L. Junior exét, Hopp Csillát.

Tavaly vesztették el a gyermeküket

A rapper és Csilla kisfiát tavaly gázolta halálra egy autó, amikor a gyermek kiszaladt az útra, az édesanyja és a testvére, Lacika pedig végignézték a szörnyű tragédiát.

Megszólalt Csilla ügyvédje

„Legutóbb egy hónapja volt az ügyfelem kihallgatáson, akkor szintén elmondott mindent, ami a balesettel kapcsolatos. Ha szükséges, akkor helyszíni szemlét és szembesítést is elrendel a nyomozó hatóság, ám még nem kaptunk értesítést ezeknek az időpontjáról” – mondta a Blikknek dr. Horváth B. Gábor.

Bevett eljárás

A helyszíni szemle a nyomozások során egy bevett eljárás, ilyenkor a gyanúsított, a szemtanúk  is visszatérnek a tragédia helyszínére, és szinte másodpercről másodpercre pontosan, élnek újra minden mozzanatot, hogy a történtek tökéletesen rekonstruálhatóak legyenek.

EZ IS ÉRDEKELHET!

Így próbálja meg feldolgozni kisfia elvesztését L.L. Junior egykori kedvese

Csilla is tudja, hogy lelkileg megterhelő lehet

„A gyanúsított kérheti, hogy ne kelljen részt vennie a szemlén, de ha ez kell ahhoz, hogy tisztázva legyen, pontosan mi és hogyan történt a balesetkor, akkor – ha nehéz is – meg kell tenni. Ügyfelem is tudja, hogy lelkileg, pszichésen megterhelő lesz újra visszatérnie oda, ahol imádott fia elhunyt, de megteszi, ha a hatóságok szerint ez szükséges” – folytatta az ügyvéd a Blikknek.

KAPCSOLÓDÓ!

Megható! L.L.Junior Horváth Charlieval énekel elhunyt kisfia emlékére

Jobban van

Csilla jogi képviselője a fiatal nő jelenlegi állapotáról is beszélt.

„Jobban van az ügyfelem, már sokkal erősebb, pánikroham nélkül tudott vallomást tenni, de néha még most is előtör belőle a fájdalom, ami teljesen érthető. Próbál kitartani, és szépen lassan megerősödni.”

Két gyanúsított van

A rendőrség gondatlanságból elkövetett emberölés vétségének megalapozott gyanúja miatt két gyanúsítottat hallgatott ki, az egyikük Csilla, a másik pedig a barátnője, aki szintén ott volt a balesetkor. Dávidka az édesanyja mellől szaladt ki az útra, a kisfiú a testvéréhez akart átmenni, aki a szemközti járdán várt, ám ekkor a gyermeket egy szabályosan közlekedő gépjármű vezető elgázolta. A kisfiú életéért órákon át küzdöttek, de nem sikerült megmenteni.

Kiemelt kép: L.L. Junior