Sajnos a koronavírus-járvány miatt tavaly március óta Vastag Csaba sem ölelhette át a szüleit. Az énekes próbálja óvni őket, nem szeretné ha megbetegednének, de egyre inkább hiányzik neki a családja.

Nem megy haza

Az énekes szülei Veszprémben élnek és habár korábban rendszeresen hazalátogatott, ma már nem megy be a szülei házába.  A Likenews legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

A járvány kezdetekor telefonon tartották a kapcsolatot

„Az elején vitaminokat is úgy vittünk a szüleinknek, hogy egy szatyorban felakasztottuk a kapura és eljöttünk, csak telefonon beszéltünk rendszeresen” – mesélte Csaba a Borsnak.

Ünnepekkor látták egymást

A zenész elmondta, hogy az ünnepekkor hazalátogatnak a testvéreivel Veszprémbe, de a házba továbbra sem mentek be, eleinte négy méter, majd két méter távolságból beszéltek.

A kocsi tetején ette az ünnepi ebédet

Az énekes elárulta, hogy a karácsonyi halászlevet a kocsi motorháztetőn fogyasztotta el.

Digitálisan tartják a kapcsolatot

„A XXI. századnak az előnye, hogy a social medián keresztül lehetőségünk van arra, hogy megosszunk magunkról tartalmat, tudjunk egymással kommu­nikálni. A személyes találkozásokat azonban semmi sem múlja felül. Remélem, mielőbb tudunk a családommal együtt, egy légtérben egy jót beszélgetni! ” – mondta Vastag Csaba a Borsnak.

Törőcsik Mari sem láthatja a barátait

A LikeNews is beszámolt róla, hogy Törőcsik Mari színésznőt megviseli, hogy a járványhelyzet miatt nem látogathatják a barátai.

Próbálják boldoggá tenni

A színésznő segítője, ápolója és a lánya Teréz próbálják vidítani Marit, sosem hagyják egyedül, valamint a barátok is sokszor felhívják, habár sajnos látogatni a járványhelyzet miatt nem tudják.

A volt férje is felhívja

Bodrogi Gyula Jászai Mari volt férje és egyik legjobb barátja szintén heti rendszerességgel beszél a színésznővel telefonon.

Unokája is keresi

Járai Máté szintén gyakran keresi telefonon imádott nagymamáját, ám sajnos karácsonykor nem tudta meglátogatni, de reméli, hogy hamarosan újra találkozhatnak.  A Likenews legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: Vastag Csaba