Törőcsik Mari az elmúlt években nagyon sokat betegeskedett, ezért nagyon óvják, ugyanis a koronavírus rendkívül veszélyes lehet rá életkorda és egészségügyi állapota miatt.

Lelkileg viseli meg

A Kossuth-, kétszeres Jászai Mari- és Balázs Béla díjas színésznő fizikailag kicsit jobban van, ám lelkileg nagyon megviseli a bezártság.  A Likenews legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Próbálják boldoggá tenni

A színésznő segítője, ápolója és a lánya Teréz próbálják vidítani Marit, sosem hagyják egyedül, valamint a barátok is sokszor felhívják, habár sajnos látogatni a járványhelyzet miatt nem tudják.

A volt férje is felhívja

Bodrogi Gyula Jászai Mari volt férje és egyik legjobb barátja szintén heti rendszerességgel beszél a színésznővel telefonon – írja a Blikk.

Hiányoznak neki a barátok

Bodrogi a lapnak elmondta, hogy a színésznő egészségügyi állapota javult, habár az időjárás és a frontok néha megviselik, de ebben a korban ez teljesen normális.

„Nem egyszerű ez a helyzet, mindannyiunkat megvisel a bezártság. Mari is így van vele, ráadásul most látogatókat sem nagyon fogadhat, ez nagyon rosszul érinti. Mindig nagyon örült, ha mentünk hozzá, és a barátait szívesen látja, ám erre még várni kell, marad a telefon, de biztos vagyok benne, hogy ez is sokat jelent neki” – mondta a színész a Blikknek.

Unokája is keresi

Járai Máté szintén gyakran keresi telefonon imádott nagymamáját, ám sajnos karácsonykor nem tudta meglátogatni, de reméli, hogy hamarosan újra találkozhatnak.

Tavaly ünnepelte a 85. születésnapját

Jászai Mari tavaly novemberben ünnepelte a 85. születésnapját.

A színésznő életéről készült összeállításunkat a linkre kattintva tekintheti meg

EZEK A LIKENEWS LEGFRISSEBB HÍREI

Kiemelt kép: Törőcsik Mari