A ’80-as, ’90-es évek legnagyobb televíziós sztárjai idézik fel a televíziózás aranykorának hangulatát április 1-jén a Paramount Network képernyőjén! A filmcsatorna retro napján utánozhatatlan jókedvvel konferálja fel a műsort Bay Éva, öblös hangú ajánlókat láthatnak a nézők Mohai Gábortól, Bozai József pedig összetéveszthetetlen hangján klasszikus retro stílusban narrálja majd a filmelőzeteseket.  

Érdemes lesz ma követni a Paramount Network műsorát, hiszen az április elseje alkalmából rendezett “Retro napon” a filmcsatorna időutazásra invitálja nézőit. Egy teljes napon át a csatorna visszahozza a televíziózás aranykorát, és a ’80-90-es évek korhű stílusában prezentálja az olyan mai, modern filmeket és sorozatokat, mint a Transformers, a Trópusi Vihar vagy éppen a Yellowstone. Ezen a napon a ’80-as és ’90-es évek jól ismert televíziós sztárjai térnek vissza a képernyőre: utánozhatatlan jókedvvel konferálja fel a műsort Bay Éva, öblös hangú ajánlókat láthatnak a nézők Mohai Gábortól, illetve a mozifilmek stáblistájáról is ismertté vált, összetéveszthetetlen hangján pedig Bozai József klasszikus retro stílusban narrálja majd a filmelőzeteseket.

A ViacomCBS csatornáin nagy hagyománya van az április 1-jei tréfáknak, ezen a napon rendre kicsit elengedjük a gyeplőt, és nem vesszük túl komolyan magunkat, és a nézőink általában veszik is a lapot, aminek nagyon örülünk. A Comedy Central készült már álhíradókkal és kamu, nem létező műsorokkal is a korábbi években, idén pedig eljött az ideje, hogy a Paramount Network nézőit is meglepjük valami különlegessel“ – nyilatkozta Martsa András, a ViacomCBS kreatív menedzsere. A “Retro nap” kreatív koncepciójáért és a megvalósításért a Whitebat kreatív ügynökség felelt.

“Gyerekkorunk óta hatalmas rajongói vagyunk a klasszikus VICO trailereknek Bozai József jellegzetes hangjával” –  árulta el Fehér Marcell, a Whitebat ügynökség képviseletében. “Ahogy Mohai Gábor jellegzetes oldalra dőlése is örökre beégett, miközben teljes lazasággal bemondja, hogy a „kettesen” hamarosan kezdődik a Különös Dzsungelharc c. német film. Ez adta az ötletet, hogy mi lenne ha egy kicsit időutaznánk ebbe a világba és elképzeltük, hogyan nézett volna ki a Paramount Network a ’90-es évek elején” – tette hozzá Bozsik Ádám és Barta Erik, a kreatív csapat további tagjai. “Hatalmas élmény volt élőben együtt forgatni gyerekkori idoljainkkal, akik ugyanolyan stílusban és profizmussal tudtak szerepelni, mint 30 évvel ezelőtt.”

 „Nagyon örültem a Paramount Network megkeresésének és azonnal igent mondtam a felkérésre. Szuper volt a stábbal együtt nevetni, mert mostanában sajnos nagyon elszoktunk ettől. Visszarepültem az időben és amiatt különösen boldog voltam, hogy ismét találkozhattam Évával, akivel közel 30 éve ismerjük egymást és jó barátok vagyunk. Évi egy tünemény, kedves, humoros és mindig jókedvű, bárkit felvidít egy pillanat alatt” – árulta el a legendás műsorvezető, Mohai Gábor.

Retro nap április 1-jén Bay Évával, Mohai Gáborral és Bozai Józseffel a Paramount Network műsorán!

Támogatott tartalom. Ha ön is szeretne ilyent, Magyarország egyik leggyorsabban fejlődő hírportálján, akkor kattintson ide!